Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. novembra 2023, 13:58
Čas čítania 1:00
Samuel Barienčík

Majk Spirit má zdravú maskulinitu a ide si kľudne aj dúhovú. V novinke rapuje o láske aj rešpekte k LGBT komunite

HUDBA MAJK SPIRIT RAP RAPOVÁ SCÉNA SLOVENSKÝ RAP
Uložiť Uložené

Speezy sa vraj o svoju mužnosť nebojí. Spomína tiež, že každý extrém je zlý, či už „dezoláti, alebo woke“.

Majk Spirit vydal už druhú skladbu z očakávaného albumu Nový človek 2, ktorému už v sobotu 11. novembra spúšťa predpredaj. Po prvotine s názvom SOS tak prichádza track Respekt, ktorý ocenia predovšetkým fanúšikovia striktného a tvrdšieho rapu.

V novinke s nekompromisnými veršmi odkrýva kúsok zo seba. Ospravedlňuje sa za svoje predošlé chyby a spomína, že dnes už pestuje charakter. Hovorí o láske a rešpekte. „Láska je krásna vec, ale ešte krajší je pre chlapa rešpekt. Akceptujem svoje chyby a omyly, viem, že neni som perfect,“ rapuje v skladbe.

Hovorí tiež o rešpekte k LGBT+ komunite, vraj si „ide aj dúhovú“. „Cítiť zo mňa zdravú maskulinitu, aj keď si oblečiem ružovú. Mám kamošov gayov a kamošky lesby. Idem si kľudne aj dúhovú,“ rapuje Speezy, pričom dodáva, že sa nebojí o svoju mužnosť, ani keď tancuje balet so svojou malou. Spomína tiež, že každý extrém je zlý, či už „dezoláti, alebo woke“.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Majk Spirit (@majkspirit)

O svojom prvom singli SOS hovorí, že to bola taká spiritovka, pesnička Respekt je niečo viac pre rap heads. Skladba zatiaľ vyšla len ako audio na streamovacích platformách, no spoločne s Yakshovou produkčnou spoločnosťou Love them work(s) vydali aj krátku verziu premakaného videoklipu, o ktorý sa postaral Juro Danko doplnený o fotografie Adama Taranu. 

Odporúčané
REFRESHNI si playlist: Perfektné disstracky vydali Kanye West, Gucci Mane aj Quavo. Každý útočí na iného interpreta REFRESHNI si playlist: Perfektné disstracky vydali Kanye West, Gucci Mane aj Quavo. Každý útočí na iného interpreta 26. apríla 2024, 11:00

Speezy avizuje, že v sobotu 11. novembra spúšťa predpredaj nového albumu a v rovnaký deň sa v banskobystrickom klube Ministry of Fun uskutoční aj špeciálna Nový Človek Show.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa YAK.SHA (@yak.sha)

Domov
Zdieľať
Diskusia