Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
9. novembra 2023, 14:57
Čas čítania 0:54
Radim Šlechta

Shrek 5 príde do kín skôr, než sa pôvodne zdalo. Omylom unikol možný dátum vydania

Shrek 5 príde do kín skôr, než sa pôvodne zdalo. Omylom unikol možný dátum vydania
NEWS ANIMOVANÉ FILMY SHREK 5
Uložiť Uložené

Vrátime sa do Shrekovej „bažiny“ už o dva roky?

Zamestnanec spoločnosti NBCUniversal sa omylom na sociálnej sieti LinkedIn zmienil o vydaní piateho dielu legendárneho animovaného filmu ShrekNa verejnosť by sa podľa pôvodného opisu malo piate pokračovanie kultového filmu dostať v roku 2025.

Aj keď po chvíli pôvodná informácia zmizla, stihli si ju všimnúť niekoľko médií a účtov venujúcich sa filmovému obsahu. Ako prvý o vydaní Shreka informoval účet DiscussingFilm na sociálnej sieti X, kedysi Twitter. O tom, že sa tvorca snaží o vzkriesenie pôvodnej série, sa začalo hovoriť v prvej polovici tohto roku.  

„Musíte si dát pozor, aby ste implementovali základné prvky, ktoré si diváci obľúbili, a robiť všetko pre to, aby ste ich rešpektovali. A potom tvrdo pracovať na budovaní príbehu a nových postáv, ktoré vás zavedú na celkom nové miesta. Pôvodné herecké obsadenie je veľmi dôležité,“ povedal serveru Variety v apríli Chris Meledandri, ktorý má „reštart“ série pod palcom.

V súčasnosti sa nevie príliš podrobností o tom, ako konkrétne by mal film vyzerať ani kto sa v ňom objaví. Eddie Murphy, ktorý prepožičal svoj hlas Oslíkovi, povedal, že by sa mu páčilo, keby mala jeho postava vo filme dôležitejšiu úlohu. Prípadne by nepohrdol ani spin-offom, ktorého sa dočkal zatiaľ len Kocúr v čižmách (Antonio Banderas).

Domov
Zdieľať
Diskusia