Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. apríla 2023, 12:26
Čas čítania 0:35
Jakub Paulík

Shrek 5 je na ceste. Tešiť sa môžeme aj na spin-off s oslíkom

FILMY A SERIÁLY SHREK 5 SPRÁVY ZO SVETA
Uložiť Uložené

Vrátia sa do úspešnej série pôvodní herci?

CEO produkčnej spoločnosti Illumination Studios Chris Meledandri, ktorá stojí za animovanými filmami Shrek, potvrdil, že sériu čaká reboot. Ponuku na návrat do piatej časti Shreka dostali aj Mike Myers, Cameron Diaz a Eddie Murphy, ktorí dabovali Shreka, Fionu a oslíka, píše Variety.

Chris Meledandri povedal, že očakáva návrat pôvodnej zostavy. V súčasnosti ešte žiaden z hercov nepodpísal zmluvu, no podľa CEO spoločnosti sú všetci z tejto možnosti nadšení. Eddie Murphy už v minulosti vyhlásil, že by si dabovanie postavy oslíka bez váhania kedykoľvek zopakoval.

Anketa:
Tešíš sa na návrat Shreka?
Veľmi.
Celkom hej.
Príliš nie.
Vôbec.
Veľmi.
87 %
930 Hlasov
Celkom hej.
10 %
107 Hlasov
Príliš nie.
2 %
21 Hlasov
Vôbec.
1 %
12 Hlasov

V tomto ohľade mu štúdio Illumination Studios veľmi rado vyhovie. Ako prezradil Meledandri, okrem piateho Shreka je v pláne aj samostatný spin-off s oslíkom, ktorým by tvorcovia nadviazali na úspešný spin-off Kocúra v čižmách. 

Prvú časť Shreka diváci mohli vidieť v roku 2001. Jeho pokračovaní sme sa dočkali v rokoch 2004, 2007 a 2010. Dátumy premiér Shreka 5 a spin-offu s oslíkom nie sú zatiaľ určené.

Shrek 5
Zdroj: Illumination Studios
Domov
Zdieľať
Diskusia