Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. novembra 2023, 12:31
Čas čítania 0:41
Radka Klučárová

Tiktokom sa šíri ďalší virálny trik: ľudia odkladajú toaletný papier do chladničky. Toto je dôvod

ZAUJÍMAVOSTI POSITIVE VIBES SPRÁVY ZO SVETA TIKTOK
Uložiť Uložené

Ľudia sa vo videách na Tiktoku radia, ako efektívne využiť toaletný papier. Vo veľkom ho odkladajú do chladničky.

Tiktokom sa šíri ďalšia bizarná vlna videí. Tentoraz v nich ľudia zdieľajú kuriózny tzv. lifehack (životný zlepšovák) o ďalšom využití obyčajného toaletného papiera. Rolky totiž po novom uskladňujú v chladničkách a dôvod, prečo tak konajú, ťa poriadne prekvapí. 

Tiktokeri tvrdia, že rolka toaletného papiera chladničku zbaví prebytočnej vlhkosti a neutralizuje nepríjemné pachy z uskladneného jedla. Niektorí používatelia odporúčajú zmiešať sódu bikarbónu s vodou a naniesť ju na vrch rolky. Vďaka tomuto triku potraviny údajne zostanú dlhšie svieže a chutné.

Napriek tomu, že ide o jednoduchý a lacný trik, mnohí sa búria a kritizujú ho. Kritici si myslia, že ide o neuvážené plytvanie toaletným papierom. Namiesto zničenia celej rolky radia použiť iba sódu bikarbónu, pri ktorej sľubujú rovnaký efekt. 

@ezenwanyibackup Just put a roll of toilet paper in your fridge, and you won't have that problem anymore! #ezenwanyibackup #foryoupage #homemaderemedies #healthy #homemaderecipes #foryou #diy #naturalrecipes #recipe #fypシ゚viral @ezenwanyibackup @ezenwanyibackup @ezenwanyibackup @This Recipe @Queen ezenwanyi1 ♬ original sound - ezenwanyibackup
Domov
Zdieľať
Diskusia