Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. januára 2014 o 15:26
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

Špionážny Jack Ryan: V utajení zabojuje už čoskoro v kinách

FILMY A SERIÁLY JACK RYAN
Uložiť Uložené

Jack Ryan: V utajení sa už blíži do kín a my vám zhŕňame všetko podstatné, čo o filme potrebujete vedieť. Mladý Chris Pine so svojim mentorom, Kevinom Costnerom majú pred sebou prvú veľkú akciu.

Špionážny Jack Ryan: V utajení zabojuje už čoskoro v kinách

Jack Ryan sa doteraz objavil už v 4 filmoch (Hon na ponorku, Vysoká hra patriotov, Jasné nebezpečenstvo, Najhoršie obavy), no to už nejaký ten čas ubehol. Režisér Keneth Branagh (okrem režírovania si zahrá aj hlavnú úlohu záporáka) a štúdio Paramount teraz prišlo s nápadom sériu reštartovať, priniesť ju divákom z trochu akčnejšieho hľadiska a s novým hercom v hlavnej úlohe, ktorým sa stal obľúbený Chris Pine aka Kapitán Kirk z ďalšieho reštartu, Star Treku.

Aj keď je Jack stále mladý, za sebou toho má už dosť. Takmer smrteľné zranenie z Afganistanu, doktorát z ekonómie, ktorý nakoniec zúročil pri práci v CIA, kde funguje ako ekonomický analytik a k tomu sa už stihol aj oženiť s krásnou Kathy (Keira Knightley). Keď raz Jack objaví neštandardnú operáciu prevedenú ruským finančným gigantom, pošle ho jeho nadriadený dôstojník (Kevin Costner) do Moskvy, aby na mieste zistil čo sa deje.


To sa samozrejme nepáči istým ľuďom, ktorí sa rozhodnú Jacka veľmi rýchlo zlikvidovať. Naraz sa z Jacka musí stať chladný, avšak geniálny vraždiaci nástroj. Inak hrozí svetu nebezpečenstvo, rovnako ako jeho manželke, ktorá sa ho rozhodla navštíviť v najmenej dôležitý moment.


O scenár sa okrem iných porastal aj človek, ktorý stál pri zrode Mužov v čiernom 3, posledného Indiana Jonesa či prvého Spidermana. Režíruje už spomínaný Keneth Branagh (vo filme ako Viktor Čerevin), hrajú Chris Pine, Keira Knightley, Kevin Costner, Kenneth Branagh, Colm Feore a iní. Film uvidíte v kinách už od zajtra, teda 30. januára.

 

Špionážny Jack Ryan: V utajení zabojuje už čoskoro v kinách

Špionážny Jack Ryan: V utajení zabojuje už čoskoro v kinách

 

Špionážny Jack Ryan: V utajení zabojuje už čoskoro v kinách
Domov
Zdieľať
Diskusia