Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. októbra 2023, 14:11
Čas čítania 0:22
Dominik Vetrák

VIDEO: 456 súťažiacich sa pobilo o 4,56 milióna v najväčšej reality show na svete Squid Game: The Challenge od Netflixu

VIDEO: 456 súťažiacich sa pobilo o 4,56 milióna v najväčšej reality show na svete Squid Game: The Challenge od Netflixu
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY SQUID GAME REALITY SHOW
Uložiť Uložené

22. novembra sa na Netflix dostane najväčšia reality show na svete podľa svetoznámeho seriálu Squid Game.

Netflix vydal oficiálny trailer na svoju reality show Squid Game: The Challenge. Reality show ponúka najväčšiu výhru v histórii, a to 4,56 milióna dolárov pre výhercu. Ako je možné vidieť v traileri, niektoré úlohy tvorcovia prevzali priamo zo seriálu, no určite divákov prekvapia aj s originálnymi úlohami.

Odporúčané
Happy Valley je seriál, na ktorý budeš myslieť aj roky po dopozeraní. Drsná britská kriminálka ti vyrazí dych Happy Valley je seriál, na ktorý budeš myslieť aj roky po dopozeraní. Drsná britská kriminálka ti vyrazí dych 23. októbra 2023, 17:00

Tvorcovia reality show sa zamerali na vytvorenie priateľstiev medzi súťažiacimi, len aby ich neskôr donútili zradiť jeden druhého. Všetky epizódy vyjdú na Netflixe 22. novembra. 

Vlastné Squid Game si už spravil aj známy youtuber Mr. Beast, ktorý zreplikoval väčšinu hier zo známeho seriálu v zábavnom vyše 20-minútovom videu.

Domov
Zdieľať
Diskusia