Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
Obsah vznikol v spolupráci so spoločnosťou Queens. Článok bol vytvorený redaktorom, ale ide o špecifickú formu partnerstva.
20. októbra 2023, 13:30
Čas čítania 3:49
Richard Balog

Ideálne tenisky na každodenné nosenie. Novinky od značiek Adidas, New Balance aj Nike si ťa získajú vzhľadom aj cenami

Ideálne tenisky na každodenné nosenie. Novinky od značiek Adidas, New Balance aj Nike si ťa získajú vzhľadom aj cenami
Zdroj: Queens
MÓDA NAJZAUJÍMAVEJŠIE PÁRY TENISIEK QUEENS
Uložiť Uložené

Ak hľadáš nový pár tenisiek, potom si na správnom mieste. V spolupráci s online obchodom Queens sme vybrali desať skvelých vyhotovení na každodenné nosenie od známych značiek.

V spolupráci s online obchodom Queens sme tentoraz vybrali fresh modely od značiek Adidas Originals, Asics, New Balance či Nike, ktoré sú skvelou voľbou na každodenné nosenie, a to či už vďaka vzhľadu, alebo pohodliu. 

Presuň sa k samotnému zoznamu štýlových párov tenisiek, vďaka ktorým povýšiš svoje outfity na nový level. Stačí si vybrať, ceny sú priaznivé aj pre študentov.

V deň publikovania článku bola v online obchode Queens akcia do výšky 25 % na vybrané produkty. Ceny tenisiek sú uvedené pred zľavou.
Pozri si celú ponuku oblečenia, obuvi a doplnkov v online obchode Queens
Odporúčané
Oblečenie od Y-3, Nike či Herona Prestona, doplnky Diesel aj tenisky od Rihanny. Toto sú TOP módne novinky, ktoré si môžeš kúpiť  Oblečenie od Y-3, Nike či Herona Prestona, doplnky Diesel aj tenisky od Rihanny. Toto sú TOP módne novinky, ktoré si môžeš kúpiť 26. septembra 2023, 9:00
Adidas Originals Ozmillen
Zdroj: Queens

Adidas Originals Ozmillen    115 €

Spoločnosť Adidas pokračuje v predstavovaní nových tenisiek, ktoré sú inšpirované bežeckými štýlmi z deväťdesiatych rokov. V tomto prípade vidíme ďalšiu verziu modelového radu Adidas Originals Ozweego, ktorá je prispôsobená pre moderný mestský život. 

Metalické prvky a dvojfarebné vyhotovenie s bielymi tónmi na sieťovinovom zvršku vyzdvihuje dynamický vzhľad siluety Adidas Originals Ozmillen, zatiaľ čo pohodlie zabezpečuje tlmenie Adiplus. Cena 115 eur vrátane doručenia je viac ako férová ponuka.

New Balance 327
Zdroj: Queens

New Balance 327    125,50 €

Milujeme tenisky New Balance a teší nás, že v ponuke online obchodu Queens nájdeš väčšinu modelov, ktoré si zaslúžia pozornosť. 

Tenisky New Balance 327 sú inšpirované štýlom sedemdesiatych rokov a sú stelesnením cool vintage štýlu, ktorý je v kurze. Sú vyrobené zo semišu a z odolnej látky, pričom stoja na podrážke s hrotmi, ktorá je zárukou stability a pohodlia. Univerzálnu schému krásne doplnia rifle aj nohavice.

Asics Gel-1130
Zdroj: Queens

Asics Gel-1130    131 €

Asics je najhorúcejší výrobca tenisiek v posledných sezónach, a to najmä vďaka retro bežeckým modelom, ktoré v sebe spájajú unikátnu športovú estetiku a moderné technológie. 

Táto iterácia tenisiek Asics Gel-1130 je vytvorená podľa bežeckých štýlov zo začiatku tohto tisícročia a je rovnako vhodná na každodenné nosenie. Silueta je vyrobená z priedušnej sieťoviny, ktorú lemuje odolná koža, a v päte majú charakteristickú technológiu Gel® na tlmenie nárazov. Nos ich so všetkým – od teplákov cez rifle až po šaty v prípade žien.

V ponuke obchodu nájdeš tiež sivú verziu s modrými detailmi

Nike Attack
Zdroj: Queens

Nike Attack    139 €

Spoločnosť Nike patrí od svojho založenia v roku 1963 medzi jednu z najúspešnejších a najobľúbenejších značiek na svete vďaka revolučným modelom tenisiek, ktoré navždy zmenili náš pohľad na športovú obuv. 

Výnimkou nie je ani modelový rad Nike Attack, ktorý disponuje ikonickým tenisovým štýlom osemdesiatych rokov a je pripravený na to, aby prelomil hranice súčasnej módy. Táto silueta s vintage atmosférou je v predaji v nadčasovej bielo-čiernej schéme za 140 eur. 

Adidas Originals Adistar Cushion
Zdroj: Queens

Adidas Originals Adistar Cushion    143 €

Medzi novinkami od spoločnosti Adidas nájdeš aj model s názvom Adistar Cushion, ktorý debutoval v roku 2005 na bežeckom okruhu a rýchlo získal status kultového kúska aj na všedné dni.

V roku 2023 sú späť vo verzii s priedušným sieťovinovým zvrškom a reflexnými, respektíve metalickými prvkami, ktoré im dodávajú extra štýl. Športovej obuvi s tromi prúžkami nechýba ani patentované tlmenie Adiprene, ktoré podporuje každý krok. Tenisky Adidas Originals Adistar Cushion stoja na priľnavej gumovej podrážke, zatiaľ čo zvršok v sivých tónoch skombinuješ na desiatky spôsobov. 

Odporúčané
15 vrchných vrstiev pre mužov aj pre ženy, do ktorých sa oplatí investovať túto sezónu    15 vrchných vrstiev pre mužov aj pre ženy, do ktorých sa oplatí investovať túto sezónu 9. októbra 2023, 13:00
Nike Air Force 1 Low, Terror Squad
Zdroj: Queens

Nike Air Force 1 Low x Terror Squad    150,50 €

V ponuke online obchodu Queens sú k dispozícii aj limitované páry tenisiek, ktoré boli vypredané za niekoľko minút od uvedenia do predaja, čo platí aj v prípade Nike Air Force 1 Low x Terror Squad. Tenisky najprv promoval raper Fat Joe (člen newyorskej skupiny) tak, že ich daroval všetkým známym kolegom z brandže vrátane Diddyho, A$AP Ferga či DJ Khaleda, aby si získali srdcia zberateľov. 

Táto fresh verzia tenisiek Nike Air Force 1 Low je skutočným stelesnením žánru hiphop a mesta New York. Sú inšpirované a vytvorené v spolupráci s jedným z najzásadnejších rapových kolektívov z Bronxu. Konštrukcia z prémiovej kože je zahalená do bielo-čiernej schémy, pričom zvršok je doplnený o špeciálne vyšívanie s iniciálkami TS a JC na päte.

Nike Dunk Low Retro
Zdroj: Queens

Nike Dunk Low Retro W    158,50 €

Pri čierno-bielych teniskách chvíľu zostaneme, a to vďaka ženskej verzii populárneho modelového radu Nike Dunk Low Retro s prívlastkom Panda. 

Legendárna obuv je v predaji za približne 160 eur a je zárukou nadčasového štýlu, kvality a pohodlia, ide tak o vhodnú voľbu na každodenné nosenie. Chrumkavá koža má dokonalý lesk, vďaka ktorému sú tieto tenisky neprehliadnuteľné. Tak si ich obuj a ukáž v uliciach. 

Nike Air Adjust Force
Zdroj: Queens

Nike Air Adjust Force W    166,50 €

Do zoznamu limitovaných párov tenisiek patrí aj táto tmavá iterácia siluety Nike Air Adjust Force, ktorá je dostupná v ženských veľkostiach za necelých 170 eur. 

Tajomná novinka, ktorú sme dlho túžili vidieť späť v uliciach, je konečne pripravená doplniť tvoju zbierku. Basketbalové línie sú sexy a v kombinácii s vyšívanými akcentmi získali dramatický rozmer, čo hodnotíme len pozitívne. Nechýba ani odnímateľný remienok v strede obuvi.

New Balance 9060
Zdroj: Queens

New Balance 9060    185 €

Najlepšia novinka v ponuke spoločnosti New Balance v posledných rokoch, minimálne v oblasti lifestylu. 

Modelový rad s číselným označením 9060 je novým vyjadrením vycibreného štýlu a dizajnu značky New Balance, ktorý je založený na neustálom vývoji. Táto svieža novinka reinterpretuje známe prvky, ktoré pochádzajú z klasických modelov zo série 99X s futuristickou estetikou a so vzhľadom typickým pre trend Y2K.

Atraktívne svetloružové vyhotovenie so sivými prvkami má príjemný vibe, čomu nahráva sieťovaná konštrukcia, ktorú dopĺňa semišové prekrytie s výrazným logom New Balance z oboch strán.

New Balance 990v6
Zdroj: Queens

New Balance 990v6    238 €

Zoznam uzatvárajú ďalšie tenisky s logom bostonskej spoločnosti, a to konkrétne New Balance 990v6 v schéme v sivých tónoch. 

Tenisky New Balance 990 sú jedným z najvytrvalejších štýlov značky – na pultoch obchodov sú od roku 1982 a odvtedy sú stále vypredané. Verzia označená ako V6 je vyrobená zo sieťoviny a z kombinácie kože a semišu, pričom disponuje technológiami FuelCell a ENCAP v medzipodrážke, ktoré poskytujú odpruženie a podporu pri chôdzi. V zbierke ich môžeš mať za 240 eur vrátane doručenia.

Pozri si celú ponuku oblečenia, obuvi a doplnkov v online obchode Queens
Odporúčané
TOP 10 mužských mikín na jeseň. Zaboduješ v minimalistickom dizajne Arket alebo v neprehliadnuteľnom kúsku Off-White™? TOP 10 mužských mikín na jeseň. Zaboduješ v minimalistickom dizajne Arket alebo v neprehliadnuteľnom kúsku Off-White™? 4. októbra 2023, 11:00
Domov
Zdieľať
Diskusia