Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
26. septembra 2023, 16:22
Čas čítania 0:35
Dominik Vetrák

TRAILER: Takto budú znieť nové hlasy Ricka a Mortyho v 7. sérii. Nie každý bude spokojný

TRAILER: Takto budú znieť nové hlasy Ricka a Mortyho v 7. sérii. Nie každý bude spokojný
Zdroj: Adult Swim
FILMY A SERIÁLY RICK AND MORTY
Uložiť Uložené

Vyšiel prvý trailer na 7. sériu Ricka a Mortyho. Ako budú znieť hlavné postavy po zmene hercov?

Je ťažké sústrediť sa na to, čo trailer na 7. sériu Ricka a Mortyho vlastne ukazuje. Každého diváka a fanúšika seriálu totiž zaujíma, ako budú znieť nové hlasy Ricka a Mortyho. Herec a spolutvorca seriál Justin Roilland im totiž už svoj hlas požičiavať nebude, keďže ho vyhodili pre obvinenia zo sexuálneho obťažovania.

Odporúčané
RECENZIA: Sci-fi Tvorca/The Creator RECENZIA: Sci-fi Tvorca/The Creator 26. septembra 2023, 13:00

Tvorcovia pokračujú v tvorbe seriálu aj naďalej. Namiesto celkom nových hlasov sa rozhodli nájsť niekoho, kto hlasy hlavných postáv napodobní. Výsledok počuť v traileri. Vo väčšine scén sú hlasy podobné. Imitátori dokázali dostatočne dobre napodobniť pokojnú Rickovu reč, ale keď má zvýšiť hlas či kričať, vôbec sa to nepodobá na starého Ricka.

Pri Mortym je zase viac poznať, že ho „dabuje“ niekto iný, a to aj v obyčajných dialógoch. Pre fanúšikov zvyknutých na ich hlasy je to rozhodne rušivé. Nakoľko to bude fanúšikom prekážať, bude jasné už 15. októbra, keď na HBO Max vyjde prvá časť novej série. 

Domov
Zdieľať
Diskusia