Lifestylový obsah, ktorý inšpiruje, vzdeláva aj zabáva, nájdeš na webe Refresher.
Články o móde, hudbe, športe či iných zaujímavostiach nájdeš na webe Refresher. Čítaj rozhovory so zaujímavými osobnosťami, otestuj sa v kvízoch, načerpaj inšpiráciu, čo pozerať, počúvať alebo aké trendy práve letia. Sleduj lifestylový obsah na webe Refresher.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na www.refresher.sk
Florián Meričko
25. januára 2023, 9:17
Čas čítania 0:32

Tvorcu známeho seriálu Rick a Morty vyhodili, lebo má na krku závažné obvinenia. Animák teraz musí prejsť veľkou zmenou

Kategória:
Zahraničie
Uložiť Uložené

Justin Roiland stratil prácu po obvineniach z domáceho násilia.

Spolutvorca úspešného seriálu Rick and Morty dostal výpoveď od spoločnosti Warner Bros. Justin Roiland čelí od začiatku januára závažným obvineniam z domáceho násilia, a tak sa s ním štúdio rozhodlo pretrhnúť všetky väzby, uvádza portál Deadline.

„Adult Swim ukončil spoluprácu s Justinom Roilandom,“ oznámil hovorca spoločnosti v oficiálnom vyhlásení.

Roilanda v americkej Kalifornii obvinili z domáceho napadnutia, ktorým mal nemenovanej žene spôsobiť viaceré zranenia. Producent a scenárista čelí aj obvineniu z neoprávneného väznenia tejto osoby pod hrozbou násilia. Incident sa podľa súdnych dokumentov odohral v januári roku 2020.

Po Roilandovom odchode bude musieť seriál prejsť veľkými zmenami. Samotná šou Rick and Morty bude naďalej pokračovať, no viaceré z postáv na čele s Rickom a Mortym dostanú nový hlas. Roiland v pôvodnom znení sám daboval niektoré z postáv, a tak zaňho bude musieť štúdio nájsť náhradu.

Domov
Zdieľať
Diskusia