Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
15. septembra 2023, 19:03
Čas čítania 0:34
Dominik Vetrák

Aquaman 2 má vonku prvý trailer a vyzerá prekvapivo dobre. Zaujme však svojím podmorským svetom a efektmi po krásnom Avatarovi 2?

Aquaman 2 má vonku prvý trailer a vyzerá prekvapivo dobre. Zaujme však svojím podmorským svetom a efektmi po krásnom Avatarovi 2?
Zdroj: Warner Bros.
FILMY A SERIÁLY AQUAMAN AND THE LOST KINGDOM
Uložiť Uložené

Warner Bros. vydalo oficiálny trailer na film Aquaman and the Lost Kingdom. O čom bude pokračovanie a ako vyzerajú podmorské efekty?

Štúdio Warner Bros. vydalo oficiálny, takmer 3-minútový trailer na Aquaman and the Lost Kingdom. Pokračovanie najúspešnejšieho komiksového filmu od DC (v kinách zarobil 1,15 miliardy dolárov) vyjde v kinách 20. decembra. Bude to posledný kúsok v rámci prepojeného filmového vesmíru DCEU. Opäť ho režíroval James Wan, ktorý sa postaral aj o jednotku. 

Odporúčané
Baldur’s Gate 3 je hra, na ktorú som čakal celý život. Prestal som spať, len aby som mohol hrať ďalej Baldur’s Gate 3 je hra, na ktorú som čakal celý život. Prestal som spať, len aby som mohol hrať ďalej 15. septembra 2023, 15:00

V dvojke sa vrátia všetky hlavné preživšie postavy z jednotky okrem Willema Defoa, ktorý si na nakrúcanie údajne nenašiel čas. Príbeh dvojky bude rozoberať záporáka Black Manta, ktorý chce stále pomstiť smrť svojho otca a zničiť Aquamana.

Tentoraz je oveľa silnejší, keďže disponuje zbraňou zvanou Black Trident. Aquaman sa preto obráti na svojho uväzneného brata Orma (Patrick Wilson) a spoločne sa pokúsia zachrániť podmorské kráľovstvá. Z hľadiska úrovne vizuálnych efektov sa Aquaman 2 podobá na jednotku, ale je otázne, či to divákom bude stačiť. Minulý rok ich totiž svojou vizuálnou kvalitou ohúril Avatar 2. 

Domov
Zdieľať
Diskusia