Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. januára 2014, 18:58
Čas čítania 0:00
Martin Mičuda

Škoda Superb Outdoor: Oplastovaný facelift prichádza

TECH ŠKODA
Uložiť Uložené

Škoda nám prináša prvé fotografie, kde sa modernizovaný Superb ukazuje v oplastovanej verzii, ktorá dodala trochu terénnejší vzhľad

Škoda Superb Outdoor: Oplastovaný facelift prichádza

Približne pred pol rokom Škoda faceliftovala svoju vlajkovú loď, Superb. Najväčšia škodovka dostala prepracovaný predok a zadok. Zmeny sa niesli v novej dizajnovej línii značky, predné partie boli preto o čosi výraznejšie, charakteristická bola hlavne širšia maska chladiča s hranatejším tvarovaním. Rovnako hranatejší je po facelifte aj spodný nárazník, pribudli bi-xenónové svetlomety s integrovanými LED-diódami pre denné svietenie. Vzadu nájdeme povestné trojuholníky okolo miesta na značku a trochu netypické a opäť kritizované zadné svetlomety vo verzii sedan.

Škoda však zabudla na verziu, lepšie povedané paket, Outdoor, ktorý dodal Superbu trochu terénnejší vzhľad. Preto nám teraz prináša prvé fotografie, kde sa modernizovaný Superb ukazuje v oplastovanej verzii. Outdoor je teda opäť k dispozícii a opäť len pre verziu kombi. Ne českom trhu stojí paket 45-tisíc českých korún.

Škoda Superb Outdoor: Oplastovaný facelift prichádza
Domov
Zdieľať
Diskusia