Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
30. augusta 2023, 19:12
Čas čítania 0:40
Dominik Vetrák

TRAILER: Adam Driver je Enzo Ferrari. V novej dráme bude podvádzať manželku a pretekať na nebezpečných autách

TRAILER: Adam Driver je Enzo Ferrari. V novej dráme bude podvádzať manželku a pretekať na nebezpečných autách
Zdroj: Neon
FILMY A SERIÁLY FERRARI
Uložiť Uložené

Sleduj trailer na očakávanú drámu Ferrari od režiséra Michaela Manna s Adamom Driverom v hlavnej role.

Režisér a producent Michael Mann (Heat, Miami Vice, Ali) nakrútil svoj dlho pripravovaný biografický film o Enzovi Ferrarim. Enzo bol slávny konštruktér áut a zakladateľ automobilky Ferrari, ktorý mal hlbokú vášeň pre pretekanie. 

Odporúčané
10 najlepších moderných anime – nájdeš ich aj na Netflixe či Disney+ 10 najlepších moderných anime – nájdeš ich aj na Netflixe či Disney+ 30. augusta 2023, 14:30

Snímka sa bude odohrávať najmä v roku 1957, keď bola jeho spoločnosť na pokraji krachu a spoločne s manželkou sa vyrovnávali so smrťou ich syna Dina. Ich druhý syn si pritom nevedel nájsť miesto vo svete.

Enzov život sa vtedy rútil strmo z kopca, no on sa nevzdal a rozhodol sa zúčastniť na pretekoch 1957 Mille Miglia, ktoré znamenali viac ako 1 600 kilometrov naprieč celým Talianskom. Enza si zahral Adam Driver (Marriage Story), pričom pôvodne rola patrila Hughovi Jackmanovi. Enzovu manželku Lauru stvárni Penelope Cruz a v snímke si zahrá aj Shailene Woodley (The Fault in Our Stars).

Ako napovedá trailer, vo filme bude veľa drámy, historických momentov, ale aj pretekania a napínavých chvíľ. Dráma Ferrari sa premiéry dočká na filmovom festivale v Benátkach už v septembri. Do kín sa dostane v období Vianoc.

Domov
Zdieľať
Diskusia