Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
28. augusta 2023, 14:41
Čas čítania 0:45
Richard Balog

Drake predviedol jedinečný ružový pár tenisiek Nike Glide na koncerte v Los Angeles

Drake predviedol jedinečný ružový pár tenisiek Nike Glide na koncerte v Los Angeles
Zdroj: Instagram/@champagnepapi
MÓDA DRAKE NIKE
Uložiť Uložené

Custom vyhotovenie retro modelu je prácou Dominica Ciambroneho zo spoločnosti The Surgeon, ktorá sa špecializuje na luxusné úpravy tenisiek, oblečenia a doplnkov.

Zatiaľ čo všetci netrpezlivo čakáme na vydanie albumu For All The Dogs, Drake pokračuje vo veľkom severoamerickom koncertnom turné s názvom It's All A Blur, na ktorom s ním vystupuje aj 21 Savage. 

Okrem nezabudnuteľnej šou s množstvom významných hostí, jedinečných projekcií a efektov kanadský raper nezabúda ani na svoj imidž, keď predvádza jeden skvelý outfit za druhým alebo rozdáva kabelky Chanel a Hermès. Najnovšie nás o tom presvedčil počas vypredaného koncertu v Los Angeles.

Na pódium vybehol v custom modeli tenisiek Nike Glide, ktorý bol zahalený do ružovej farebnej schémy s metalickými prvkami v medzipodrážke. 

Odporúčané
Drake je prvý raper, ktorý zarobil 5 miliónov dolárov z jedného koncertu v americkej aréne Drake je prvý raper, ktorý zarobil 5 miliónov dolárov z jedného koncertu v americkej aréne 3. augusta 2023, 12:55
 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa THE SURGEON (@thesurgeon)

Retro basketbalové tenisky Nike Glide x NOCTA sú prácou Dominica Ciambroneho zo spoločnosti The Surgeon, ktorá sa špecializuje na luxusné úpravy tenisiek, oblečenia a doplnkov.  

Ciambrone pri návrhu stavil na neprehliadnuteľnú farebnú schému, keď použil dva odtiene ružovej v lesklej povrchovej úprave, ktoré doplnil o chrómové detaily s nápisom NOCTA. Champagne Papi zladil obuv so širokými nohavicami a s motorkárskou bundou, pod ktorou mal oblečené nadrozmerné tielko vo fialovej farbe. 

Škoda, že tento sexy variant nikdy nebude v oficiálnom predaji. Vôbec by nám to neprekážalo.

Nike Glide, NOCTA, The SurgeonNike Glide, NOCTA, The SurgeonNike Glide, NOCTA, The Surgeon
Zobraziť galériu
(3)
Domov
Zdieľať
Diskusia