Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Čítaš článok:
Móda Berlína: 9 účtov na Tiktoku a Instagrame, ktoré odrážajú prísny štýl nemeckej metropoly
Fritz.
Fritz. Zdroj: Instagram/Fritz.jpg

FRITZ

Instagram: @fritz.jpg
Tiktok: @fritz.jpg

Profily berlínskeho influencera FRITZA nás zlákali bohatou dávkou asymetrie a rockovej estetiky. Jeho outfitové kombinácie pôsobia nanajvýš premyslene, no zároveň uvoľnene a energicky. Nepochybne sa tak stáva jednou z najvýraznejších osobností na našom zozname, ale aj nemeckej módnej scény.

Už na prvý pohľad je jasné, že FRITZOVÝM charakteristickým znakom je láska k vrstveniu. Najradšej sa pohráva s rôznymi typmi vrchného odevu, akými sú kožené bundy, oversize mikiny a športové bundy, pod ktoré oblieka o nič menej výrazné tričká či topy. Základná vrstva outfitu, ako aj druhá či tretia sa však v prípade FRITZA pohybujú v rovnakej farebnej škále.

Fritz.Fritz.Fritz.Fritz.
Zobraziť galériu
(4)

Takáto estetika vytvára v jeho outfitoch dynamiku a zaujímavý kontrast medzi rockovou drsnosťou a jednoduchosťou textílií. Jeho oblečenie a vzhľad sú nepochybne vizuálnym vyjadrením hlbokého spojenia s hudbou, dizajnom a najmä túžbou vyčnievať z davu.

Elena Breeze miluje extravaganciu. V jej instagramovom feede či na Tiktoku nájdeš nespočetné množstvo inšpirácie na streetstylový look aj večerné outfitty.
Elena Breeze miluje extravaganciu. V jej instagramovom feede či na Tiktoku nájdeš nespočetné množstvo inšpirácie na streetstylový look aj večerné outfitty. Zdroj: Instagram/Elena Breeze

Elena Breeze

Instagram: @elenabreeze
Tiktok: @elena_breezy

Influencerka a ambasádorka Savage x Fenty ti vo svojom kontente ponúka spojenie módy, beauty sveta a cestovania. Berlínska estetika fashionistky tak naberá veľmi svieži twist, v ktorom cítiť vplyvy rozličných svetových metropol. Elena sa vie razom zmeniť z coastal cowgirl na femme fatale ako vystrihnutú z Paríža, retro divu či „hot girl“ z LA.

Odporúčané
Azra Sokira o boxerskom debute: Ak vyhrám, chcela by som vyzvať Rachellkku. Mala som byť bombshell v Love Islande (Rozhovor) Azra Sokira o boxerskom debute: Ak vyhrám, chcela by som vyzvať Rachellkku. Mala som byť bombshell v Love Islande (Rozhovor) 18. októbra 2024 o 12:30

Ani štýlovou rozmanitosťou svoj pôvod Berlínčanky však nezaprie. V jej outfitoch nechýbajú avantgardné strihy, kožené doplnky a láska ku kombinovaniu textúr. Profil influencerky nás však predovšetkým zaujal bohatou zbierkou Y2K outfitov.

Elena Breeze miluje extravaganciu. V jej instagramovom feede či na Tiktoku nájdeš nespočetné množstvo inšpirácie na streetstylový look aj večerné outfitty.Elena Breeze miluje extravaganciu. V jej instagramovom feede či na Tiktoku nájdeš nespočetné množstvo inšpirácie na streetstylový look aj večerné outfitty.Elena Breeze miluje extravaganciu. V jej instagramovom feede či na Tiktoku nájdeš nespočetné množstvo inšpirácie na streetstylový look aj večerné outfitty.Elena Breeze miluje extravaganciu. V jej instagramovom feede či na Tiktoku nájdeš nespočetné množstvo inšpirácie na streetstylový look aj večerné outfitty.
Zobraziť galériu
(4)

U Eleny majú silné zastúpenie korzety, bedráče, ale aj minisukne, ku ktorým zbožňuje kombinovať crop topy, vytŕčajúce tangáče či s nadhľadom trendujúce výstrihy. Pri skrolovaní jej kontentu sa nepochybne „nakazíš“ poriadnou dávku sebavedomia a s najväčšou pravdepodobnosťou dostaneš chuť obliecť si to, na čo si nikdy nemala odvahu. Niet sa preto čo čudovať, že jej silnú fanúšikovskú základňu tvoria rovnako štýlové ženy, ako aj muži či členovia LGBTQ+ komunity. 

Čítaj na ďalšej straneČítaj na predchádzajúcej strane
Článok pokračuje na ďalšej strane
Strana 2 z 4
Domov
Zdieľať
Diskusia