Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. apríla 2023, 13:00
Čas čítania 2:32
Denisa Šútorová

Obleč sa podľa nového supertrendu z Tiktoku. Štýl coastal cowgirl miluje aj Kendall Jenner

Obleč sa podľa nového supertrendu z Tiktoku. Štýl coastal cowgirl miluje aj Kendall Jenner
Zdroj: Unsplash/Adryan RA
MÓDA TIKTOK TRENDY
Uložiť Uložené

Coastal cowgirl spája jednoduché ženské línie a kalifornské vibes s westernovými prvkami. Svoj trendy look vyskladáš aj s tým, čo máš doma v šatníku, no ak si milovníčkou extravagancie, odporúčame ti zaobstarať si poriadne kovbojské čižmy a klobúk.

Zoznám sa s estetikou „coastal cowgirl“, ktorá spája prvky minuloročného trendu coastal grandmother (typický je ležérnymi ženskými siluetami) s klasickým westernovým oblečením. Coastal cowgirl ti ponúka hravú kombináciu ľanových košieľ, plážového oblečenia, kalifornského „vibu“ a neutrálnych farieb, no v neposlednom rade aj kovbojských čižiem a klobúkov. 

Čo by si mala mať v šatníku, ak chceš byť in, už neurčujú len prehliadkové móla luxusných značiek, ale aj influenceri na Tiktoku. Len nedávno sme písali o vanilla girl aesthetic, ktorej základom bola neutrálna farebná paleta. A na vlastnej koži sme vyskúšali filter, ktorý ti má pomôcť s nastavením farieb v šatníku. Aby ti nič neušlo, sleduj rubriku MÓDA.

Costal cowgirl je tvojou perfektnou estetikou na leto aj jar. Inšpirovať sa môžeš naším shopping listom aj modelkou Kendall Jenner.
Costal cowgirl je tvojou perfektnou estetikou na leto aj jar. Inšpirovať sa môžeš naším shopping listom aj modelkou Kendall Jenner. Zdroj: Instagram/ken_kenn, Instagram/itscaroxline, Instagram/megancachalan

Napriek tomu, že coastal cowgirl je novinkou na internete, už dlhé roky kraľuje aj v šatníku Kendall Jenner. Na Tiktoku má k dnešnému dňu hashtag „coastalcowgirl“ viac ako 46 miliónov videní.

Okrem toho, že ti v článku povieme, ako sa poriadnou coastal cowgirl môžeš stať tiež, prichystali sme pre teba aj podrobný shopping list. 

Bohatá Američanka v strednom veku a kalifornská girl, ktorá miluje western, v jednom

Coastal grandmother, ktorý sme spomínali na začiatku, možno najlepšie definovať ako štýl bohatých žien v strednom veku, ktoré sa pohybujú v luxusných prímorských oblastiach v USA vrátane Hamptonu. Tiktok sa doslova zbláznil do filmu režisérky Nancy Meyers Lepšie neskoro ako nikdy, kde presne takýto štýl nosí herečka Diane Keaton.

@krismarieerrington The chokehold coastal cowgirl has always had on me but also THIS denim jumpsuit 🤤 #coastalcowgirl #coastalcowgirlaesthetic #freepeople #fyp ♬ original sound - KRIS FASHION/BEAUTY

Stará mama z pobrežia nosí vzdušné materiály, voľné košele a háčkované či pletené prvky, no rovnako nedá dopustiť na kašmírové svetre, pásiky a slamené klobúky. Okrem toho, že si na terase rada vychutná pohár bieleho, je určite v knižnom klube a cez víkend záhradkárči. Blogerka Lex Nicoleta sa tejto estetike venuje na Tiktoku aj Instagrame

Aby si sa od starej mamy posunula k štýlovej cowgirl, vzdušné línie a neutrálnu farebnú paletu rozbi odvážnejšími westernovými prvkami.

Trend coastal cowgirl spája jemné ženské prvky s výraznými westernovými kúskami.
Trend coastal cowgirl spája jemné ženské prvky s výraznými westernovými kúskami. Zdroj: Instagram/lexinicoleta, Instagram/audreyymorgann, Instagram/carey_ashley_


Povoľuje sa veľa denimu, výrazné kovbojské klobúky, strapce a, mimochodom, aj westernové čižmy, ktoré patria na zoznam najväčších módnych trendov.

Refresher tipy na šatník coaswtal cowgirl nájdeš v galérii nižšie:

Tento model rifľovej bundy so strapcami je síce extravagantným, no exkluzívnym modelom na zozname coastal cowgirl. Rozžiari biele šaty, jednoduchý top aj basic tričko. Konkrétny model Vadiana kúpiš už za 59,90 eura.Outdoorový kovbójsky klobúk so šnúrkou ťa nevyjde veľa a dokonale oživý outfit. Za tento konkrétny model zaplatíš len 14,60 eura.Pletený sveter od Urban Outfitters môžeš mať za 72,49 eura. Ak si coastal cowgirl, ktorá sa chystá na pláž, alebo hľadáš perfektný match k svojim denimovým šortkám, tento model je pre teba ideálnou voľbou.Tyrkysový náramok NUBIAN od značky MOY oživý tvoj outfit aj estetiku coastal cowgirl. Tyrkysová je na zozname šperkov obrovským hitom. Model na fotke môže byť tvoj už za 80 eur.
Zobraziť galériu
(12)

Horúcim statement kúskom coastal cowgirl je aj dlhá denimová sukňa či rozstrapkané biele šortky. Ako vhodný doplnok k svojmu outfitu môžeš použiť aj výrazný opasok a šperky. Určite nič nepokazíš s náhrdelníkom z perál, farebnými korálkami, ideálne v tyrkysovej farbe, či pierkami v kombinácii so strieborným a zlatým patentom.

Čítaj na ďalšej strane
Článok pokračuje na ďalšej strane
Strana 1 z 2
Domov
Zdieľať
Diskusia