Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. augusta 2023, 11:00
Čas čítania 3:36
Denisa Šútorová

Tento mejkapový trend má na Tiktoku 2 miliardy videní. Vyskúšaj líčenie, ktoré miluje Gigi Hadid aj Hailey Bieber

Tento mejkapový trend má na Tiktoku 2 miliardy videní. Vyskúšaj líčenie, ktoré miluje Gigi Hadid aj Hailey Bieber
Zdroj: Latte make-up
MÓDA TRENDY
Uložiť Uložené

Hnedý glam s bronzovým nádychom ti ponúka nekonečnú flexibilitu. Okrem toho, že sa hodí ku všetkým odtieňom pleti a vlasov, môžeš ho zvoliť na bežný deň, ale aj luxusný event.

Žiť vo svete, v ktorom sa štandardy krásy menia častejšie ako počasie, môže dať niekedy poriadne zabrať. Neutíchajúci príval trendov totiž nenastáva len v móde, ale aj v beauty priemysle. Po výstredných komiksových nechtoch či manikúre s názvom milk bath nails ti predstavujeme ďalší virálny hit, na ktorý celkom pravdepodobne dostaneš chuť (a to doslova). Najnovšia beauty vychytávka, ktorej hešteg „latte makeup tutorials“ prevalcoval Tiktok s viac ako 2 miliardami videní, dostala totiž pomenovanie po obľúbenej káve s mliekom –⁠ latte.

Už zo samotného názvu je takmer jasné, že tento look pripomína teplé odtiene latte kávy, a teda naň potrebujeme bledohnedú farebnú paletu s bronzovým nádychom. Akokoľvek sa nám beauty trendy pomenované po názvoch jedál či nápojov zdajú bizarné, latte make-up ti predstavujeme ako horúci tip na leto.

Tento trend na leto pristane všetkým odtieňom pokožky. Povieme ti, ako ho nosia celebrity a ako si ho urobiť doma.
Tento trend na leto pristane všetkým odtieňom pokožky. Povieme ti, ako ho nosia celebrity a ako si ho urobiť doma. Zdroj: Instagram/Jackie Wyers, Instagram/Tanielle Jaimua

Okrem toho, že ti zaručí efektný beach look, oceníš flexibilitu. Vhodný je totiž na bežný deň, ale aj na párty s kamošmi. V článku ti prinášame tipy, ako túto horúcu novinku zvládnuť doma, a ukážeme ti, ako ju nosia Hailey Bieber či Gigi Hadid. Keďže sa latte make-up hodí ku všetkým farbám očí a vlasov, ale aj tónom pokožky, vyskúšať ho môžeš aj ty. 

Čítaj na ďalšej strane
Článok pokračuje na ďalšej strane
Strana 1 z 3
Domov
Zdieľať
Diskusia