Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Čítaš článok:
Tento mejkapový trend má na Tiktoku 2 miliardy videní. Vyskúšaj líčenie, ktoré miluje Gigi Hadid aj Hailey Bieber

Ako na latte make-up ti poradia známe influencerky

Trend latte make-up priniesla na Tiktok ešte v júni tohto roka influencerka Rachel Rigler. Jej glam bol však inšpirovaný kampaňou z roku 2018 a tvorbou austrálskej mejkapovej artistky Tanelle Jai. Na vtedajší look použila bohaté hnedé, no predovšetkým karamelové odtiene, ktoré vidieť najmä v oblasti pier, líc a očí.

Hoci sa nevyhneš jemnému kontúrovaniu tváre či detailnému líčeniu očí, výsledný efekt stojí za to. Prvým krokom tohto glamu je vrstva mierne krycieho mejkapu alebo tónovacieho krému na tvár. Aby si dosiahla naturálny sunkissed efekt, Rachel ti odporúča naniesť podkladovú bázu na všetky časti tváre okrem nosa.

 
„Keď sa vyhneš mejkapu na nose, vytvorí to ilúziu, že až toľko mejkapu nemáš a tvoj look vyzerá prirodzene,“
hovorí vo videu influencerka. Takisto poukazuje na to, že ak máš na nose pehy, je fajn nechať ich vyniknúť (ak nie, môžeš ich dokresliť).

Pokračovať by si mala ľahkou vrstvou hnedého krémového bronzeru alebo kontúry, ktoré nanes na líca, oblasť čela a sánky, vďaka čomu sa postaráš o optické zúženie tváre. Oba produkty nezabudni poriadne vyblendovať (teda dôkladne rozmazať a zapracovať na pleť).

Nič nepokazíš ani malým množstvom korektora, pri ktorom sa určite vyhni príliš bledému odtieňu. Nanes ho do stredu čela a brady, pod nos a do vnútornej a vonkajšej časti dolného viečka. Prirodzene ho však môžeš použiť aj na zakrytie nedokonalostí. Miesta, na ktoré si korektor naniesla, zakonči malou vrstvou púdru. Črty s kontúrou, naopak, doťukni púdrovým bronzerom a ta-dá, základ mejkapu máš hotový.

Latte make-up si môžeš urobiť na niekoľko spôsobov. Okrem toho, že intenzitu môžeš prispôsobiť svojej pokožke, pokojne sa inšpiruj aj eventom, na ktorý ideš. Speváčka Lizzo oživila svoj latte make-up look výraznou mačacou linkou. Influencerka Jackie Aina zase stavila na husté čierne mihalnice.
Latte make-up si môžeš urobiť na niekoľko spôsobov. Okrem toho, že intenzitu môžeš prispôsobiť svojej pokožke, pokojne sa inšpiruj aj eventom, na ktorý ideš. Speváčka Lizzo oživila svoj latte make-up look výraznou mačacou linkou. Influencerka Jackie Aina zase stavila na husté čierne mihalnice. Zdroj: Instagram/IWANTALEXX, Instagram/Jackie Aina,

Neodmysliteľnou súčasťou latte make-upu je však aj detailné maľovanie očí, na ktoré potrebuješ púdrový bronzer alebo hnedý očný tieň. Keď jeden z týchto produktov nanesieš na vonkajšiu časť horného viečka, pokračuj s jemne rozmazanou očnou linkou v oblasti rias, ktorú ti odporúčame vytvoriť pomocou ceruzky alebo hnedého očného tieňa. Takúto linku si môžeš vytvoriť na hornej, ale aj spodnej časti viečka v závislosti od toho, aký výrazný mejkap chceš dosiahnuť.

Na event či párty vymeň očný tieň za tekutú očnú linku a celý look zakonči zlatým odleskom v kútiku oka. Rachel ťa nakoniec upozorňuje, že kľúčom k vyniknutiu hnedých tónov je aj minimálne použitie maskary. Posledným krokom sú šťavnaté, no zároveň elegantné pery. Vďaka zaručenej kombinácii hnedej či karamelovej kontúry a neutrálneho lesku sa postaráš o skvelé zakončenie svojho glamu. Inšpirovať sa môžeš aj tutoriálom influencerky Jackie Wyers.

@jackie.wyers 🧸☕️caramel latte makeup tutorial☕️🧸 warm, cozy & chic! I followed queen @Tanielle Jai tips & this is the look i ended up with! Would you wear this trend? #lattemakeup #lattemakeuptrend #lattemakeuplook #lattemakeuptutorial #bronzedgoddess #makeuptrend #makeuptutorial #jackiewyers ♬ Latte Makeup Trend - jackiewyers
Čítaj na ďalšej straneČítaj na predchádzajúcej strane
Článok končí na ďalšej strane
Strana 2 z 3
Domov
Zdieľať
Diskusia