Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
12. júla 2023, 14:20
Čas čítania 1:06
Daniel Mikolášik

FOTO: Pewdiepie sa stal otcom! S manželkou Marziou dali chlapčekovi netradičné meno

OSOBNOSTI DIEŤA PEWDIEPIE
Uložiť Uložené

Ide o meno staroškandinávskeho pôvodu, ktorého význam je „medveď“.

Druhý najsledovanejší youtuber na svete Pewdiepie sa so svojou manželkou Marziou Kjellberg spoločne tešia zo svojho prvého dieťaťa, ktoré sa narodilo v utorok 11. júla. Je to chlapček, ktorého nazvali Björn. Ide o meno staroškandinávskeho pôvodu, ktorého význam je „medveď“.

„Vitaj do rodiny, malý Björn,“ napísali jeho rodičia v spoločnom príspevku na Instagrame. Uverejnili spoločnú fotku, držiac svojho prvorodeného syna, ako aj jeho fotku jeho detskej postieľky, na ktorej sa nachádzajú hračky a rozkošné detské body s vyšitým menom Björn.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Marzia Kjellberg (@itsmarziapie)

Hoci youtuber, vlastným menom Felix Arvid Ulf Kjellberg, žije s Marziou v Japonsku, kam sa po deviatich rokoch presťahovali z anglického Brightonu, v skutočnosti pochádza zo Švédska. Narodil sa a vyrastal v meste Göteburg. Aj to bol dôvod, prečo sa s manželkou rozhodli práve pre škandinávske meno. Marzia zas pochádza z Talianska, konkrétne z mesta Arzignano.

Odporúčané
Ukrajinské dievča vychovali psy: Keď Oxanu našli, nevedela rozprávať, len štekať. Chodila po štyroch a jedla odpadky Ukrajinské dievča vychovali psy: Keď Oxanu našli, nevedela rozprávať, len štekať. Chodila po štyroch a jedla odpadky 13. marca 2024, 16:30

Manželia oznámili radostnú novinku o tom, že čakajú dieťa, ešte vo februári 2023 prostredníctvom emotívneho videa. V ňom sme mohli vidieť sekvenciu rôznych záberov z ich spoločného života vrátane Marziinho tehotného bruška, pozitívnych tehotenských testov či záberov z ultrazvuku. O tom, že Marzia je tehotná, sa pár dozvedel v novembri 2022. 

„Vstupujem na nové územie, ale cítim sa skutočne pripravený, rovnako ako Marzia,“ povedal youtuber a dodal, že je šťastný z toho, že zakladá rodinu so ženou, ktorú miluje. „Viem, že čokoľvek je pred nami, spolu to dokážeme,“ uzavrel.

Tridsaťtriročný youtuber sa s Marziou zobrali v roku 2019. Pewdiepie je aktuálne druhým najsledovanejším youtuberom na svete v rebríčku jednotlivcov. Jeho kanál odoberá 111 miliónov ľudí po celom svete. V rámci jednotlivcov má viac odberateľov už len Američan Mr. Beast.

Domov
Zdieľať
Diskusia