Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. februára 2023, 17:05
Čas čítania 0:40
Daniel Mikolášik

Pewdiepie oznámil radostnú novinu. S manželkou Marziou čakajú prvé dieťa

OSOBNOSTI DIEŤA PEWDIEPIE SPRÁVY ZO SVETA TEHOTENSTVO YOUTUBE
Uložiť Uložené

Jeden z najznámejších youtuberov sveta sa stane otcom.

Druhý najsledovanejší youtuber na svete Pewdiepie so svojou manželkou Marziou Kjellberg oznámili radostnú novinku. „Budeme mať dieťa!“ napísala dvojica prostredníctvom spoločného príspevku na Instagrame. 

Vo videu vidíme sekvenciu rôznych záberov z ich spoločného života vrátane Marziinho tehotného bruška, pozitívnych tehotenských testov či záberov z ultrazvuku. Ich prvorodené dieťa by malo prísť na svet niekedy v júli 2023. O tom, že Marzia je tehotná, sa pár dozvedel v novembri 2022. 

„Vstupujem na nové územie, ale cítim sa skutočne pripravený, rovnako ako Marzia,“ povedal youtuber a dodal, že je šťastný z toho, že zakladá rodinu so ženou, ktorú miluje. „Viem, že čokoľvek je pred nami, spolu to dokážeme,“ uzavrel.

Tridsaťtriročný youtuber Pewdiepie, vlastným menom Felix Arvid Ulf Kjellberg, pochádza zo Švédska a jeho manželka z Talianska. Zobrali sa v roku 2019. Pewdiepie je aktuálne druhým najsledovanejším youtuberom na svete v rebríčku jednotlivcov. Jeho kanál odoberá 111 miliónov ľudí po celom svete. V rámci jednotlivcov má viac odberateľov už len Američan Mr. Beast.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Marzia Kjellberg (@itsmarziapie)

Domov
Zdieľať
Diskusia