Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. júla 2023, 17:23
Čas čítania 0:48
Tímea Krauszová

Ďalšia revolúcia od Rihanny: Fenty Beauty mení spôsob, akým nakupujeme mejkap. Tvoj dokonalý odtieň ti pomôžu nájsť na Tiktoku

MÓDA KOZMETICKÉ NOVINKY MAKE-UP
Uložiť Uložené

Stačí ti mobil a dobré svetlo.

Značka Fenty Beauty, za ktorou stojí Rihanna, prekvapila novým filtrom na Tiktoku. Môžeš si vďaka nemu nájsť svoj dokonalý odtieň bez skúšania v drogérii. Keďže značku najbližšie osobne kúpiš v Česku, ušetríš si tým čas aj peniaze.

Hoci viaceré značky vrátane Fenty Beauty ponúkajú možnosť vyskúšať si odtieň mejkapu virtuálne cez kameru v mobile či počítači, tieto programy často spomaľovali webstránku a prepínanie medzi odtieňmi bolo otravné. Tiktok filter však funguje hladko a ľahko sa preklikneš medzi jednotlivými farbami. Zatiaľ si takto môžeš vyskúšať len ich matný mejkap Pro Filt’r Soft Matte Foundation dostupný v 50 odtieňoch.

Najskôr si vyberieš skupinu odtieňov a potom skúšaš odtiene zaradené do tej skupiny. Ak sa nahráš na dennom svetle v blízkosti okien, získaš pomerne presnú predstavu o tom, ktorá farba ti najlepšie sadne. Doručenie na Slovensko ti zabezpečí buď česká Sephora, alebo nákup priamo z webu Fenty Beauty, cena za flakónik je okolo 47 eur.

@fentybeauty Meet your new favorite way to find ya perfect foundation shade match… 😏❤️‍🔥 Now y’all already know #fentybeauty is always gonna do you right when it comes to gettin’ that complexion on 💯 Tap the link to try out our NEW #ShadeMatching filter & secure your perfect #ProFiltrFoundation ♬ original sound - Fenty Beauty

Domov
Zdieľať
Diskusia