Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
2. júla 2023, 20:00
Čas čítania 0:35
Eduard Starkbauer

FOTO: Peter Sagan otvára v Žiline luxusný rekreačný komplex. Na záhrade pristane aj vrtuľník

SLOVENSKO PETER SAGAN SPRÁVY Z DOMOVA
Uložiť Uložené

Najúspešnejší slovenský cyklista práve preteká na Tour de France.

Trojnásobný majster sveta Peter Sagan, jazdiaci svoju poslednú sezónu v profesionálnom pelotóne, investuje peniaze za roky úspešnej kariéry v rodnej Žiline, kde práve otvára nový športový a relaxačný komplex s hotelom a reštauráciou. Nesie názov SP Resort. Na jeho chodbách sa budú môcť návštevníci kochať športovými trofejami a rekvizitami z bohatej Saganovej kariéry. Na priestrannej záhrade pristane bez problémov aj vrtuľník.

Sagan, žilinaSagan, žilinaSagan, žilinaSagan, žilina
Zobraziť galériu
(13)

Na fotkách, ktorými sa tím známeho športovca pochválil na Instagrame, vidíme špičkové športové zázemie vrátane vnútornej a vonkajšej telocvične, dva druhy sauny či bazén. Mnohé z vybavenia bolo vyrobené na mieru a nesie označenie iniciálok PS, skratky pre Petra Sagana.

Petrovi s riadením rezortu podľa Pravdy pomáha aj jeho brat Juraj, ktorý sa vyjadril, že otvorenie zatiaľ prebieha v skúšobnom obmedzenom režime. Ak všetko pôjde podľa očakávaní, onedlho Saganovci otvoria aj hotel. Stavba na vŕšku nad Žilinou v štvrti Závodie mala pôvodne slúžiť ako vojenský priestor na cvičenia. 

Späť
Zdieľať
Diskusia