Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. júla 2023, 11:00
Čas čítania 5:28
Jana Chovancová

Toto je 10 najluxusnejších ubytovaní na svete, najdrahšie ťa vyjde na neskutočných 13-tisíc na noc

Toto je 10 najluxusnejších ubytovaní na svete, najdrahšie ťa vyjde na neskutočných 13-tisíc na noc
Zdroj: Unsplash/Anthony DELANOIX
ZAUJÍMAVOSTI CESTOVANIE CESTOVNÝ RUCH
Uložiť Uložené

Niekto túži po dovolenke v karavane, iní zase ocenia luxus, umenie a pohodlie. Ak patríš do druhej skupiny, mal by si vedieť o týchto ubytovaniach.

„Sme toho názoru, že cestovanie by malo byť za odmenu, a tak by si mal človek v cudzine dopriať,“ znejú slová mladých snúbencov zo Slovenska Mimy a Petra. Spoločne cestujú už od roku 2019, keď sa aj zoznámili. Ich prvá cesta sa uskutočnila krátko po prvom rande. 

Dnes už snúbenci, ktorých na Instragrame môžeš poznať ako @auldsouls, majú precestovanú značnú časť sveta. Spoločne vytvárajú content na sociálne siete, kde zdieľajú nielen zážitky z ciest, ale aj fotografie luxusných ubytovaní, v ktorých mali možnosť stráviť čas. My sme chceli vedieť, ktoré z ubytovaní považoval pár za najkrajšie, najluxusnejšie a prečo. Na základe odpovedí od Mimy a Petra sme zostavili rebríček 10 najluxusnejších hotelov na svete, ktoré navštívili. 

Ak sleduješ náš web, určite ti neuniklo, že naň pravidelne prispievame aj článkami o cestovaní. Nájdeš tam napríklad tipy na lacné letenky, užitočné rady pri cestovaní, ale aj rozhovory s inšpiratívnymi ľuďmi. Ak chceš podporiť náš redakčný tím, staň sa členom klubu Refresher+

Odporúčané
4 neokukané miesta v Portugalsku, ktoré musíš navštíviť. V Nazaré ťa vlny zalejú ako čaj, v Aveire nájdeš portugalské Benátky 4 neokukané miesta v Portugalsku, ktoré musíš navštíviť. V Nazaré ťa vlny zalejú ako čaj, v Aveire nájdeš portugalské Benátky 30. júna 2023, 9:00

 

Hotel Williamsburg – vaňa s výhľadom na Manhattan 

Približná cena: Od 200 do 800 eur, v závislosti od apartmánu, ktorý si vyberieš.

Nachádza sa v srdci brooklynského Williamsburgu a ponúka nezabudnuteľný výhľad na mrakodrapy Manhattanu. „Tento trendy hotel je určený pre mladých kozmopolitných ľudí a jeho kúpeľne sú považované za jedny z najkrajších v meste. Z luxusnej vane postavenej v priestore sa môže človek pozerať na západ slnka nad Mahattanom,“ opisujú Mima a Peter. 

Hotel Williamsburg ponúka nezabudnuteľný výhľad na mrakodrapy Manhattanu. Za noc zaplatíš minimálne 200 eur.
Hotel Williamsburg ponúka nezabudnuteľný výhľad na mrakodrapy Manhattanu. Za noc zaplatíš minimálne 200 eur. Zdroj: Auldsouls

Umnya Desert Camp – exkluzívny luxus v srdci marockej Sahary

Približná cena: Nie je uvedená.

Nachádza sa kúsok od alžírskych hraníc a ponúka jedinečný zážitok. „Tento luxusný kemp ťa vtiahne do hĺbky Sahary, kde sa pohlcujúce ticho stretáva s rozprávkovými panorámami pieskových dún. Počúvaš, ako vietor šepká svoje tajomstvá, a pozoruješ, ako slnko mení farbu piesku počas dňa. V tomto úplnom oddychu od mestského zhonu sa pripojíš k sile prírody a načerpáš energiu z čarovného prostredia,“ hovorí o kempe mladý pár. 

Odporúčané
Ako ušetriť na cestovaní po Bratislave? Najlepšie tipy Ako ušetriť na cestovaní po Bratislave? Najlepšie tipy 24. apríla 2024, 15:00

Nachádza sa tu desať stanov s vlastnou kúpeľňou, vybavenou „pumpovacou“ sprchou a záchodom s pilinami. Každý stan sa nachádza vo vlastnom údolí a má nádherný dizajn. „Po západe slnka si užívaš štvorchodovú večeru, ktorú uvarili domáci, pričom počuješ, ako praskajú plamienky z ohniska, a nad tebou sa nachádza obloha plná hviezd,“ dodávajú. 

Umnya Desert Camp je súbor 10 stanov s nádherným dizajnom a vlastnou kúpeľňou. Nachádza sa kúsok od alžírskych hraníc, kde ťa obklopuje Sahara.
Umnya Desert Camp je súbor 10 stanov s nádherným dizajnom a vlastnou kúpeľňou. Nachádza sa kúsok od alžírskych hraníc, kde ťa obklopuje Sahara. Zdroj: Auldsouls
Čítaj na ďalšej strane
Článok pokračuje na ďalšej strane
Strana 1 z 5
Domov
Zdieľať
Diskusia