Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Čítaš článok:
Toto je 10 najluxusnejších ubytovaní na svete, najdrahšie ťa vyjde na neskutočných 13-tisíc na noc

Eco Six Bali Resort – bambusová vila s výhľadom na balijskú prírodu a sopku 

Približná cena: Od 360 do 390 eur, v závislosti od apartmánu, ktorý si vyberieš.

Eco Six, súbor šiestich viliek vyrobených z bambusu, nájdeš v tichom zákutí asi 20 minút od kultúrneho centra Bali. Každá z nich je jedinečná a ponúka nádherný dizajn, osobitý bazén, kino a úžasný výhľad na najvyšší bod Bali, horu Agung. Tá vystupuje do výšky 3031 metrov a je stále aktívnou sopkou.

„Vila má k dispozícii veľké siete, kde si ráno po prebudení môžeš vychutnať východ slnka a budeš mať možnosť zažiť úchvatné výhľady na ryžové terasy a okolité kopce. Toto je jedinečný zážitok, ktorý zlúči luxus s esenciou Bali. Okrem dizajnu a nádherných výhľadov si tu môžeš vychutnať aj miestnu kultúru a zvyky, keďže sa v blízkosti nachádzajú kultúrne centrá Ubudu,“ približujú Mima a Peter. 

Súbor šiestich víl Eco Six Bali Resort je vyrobený z bambusu a ponúka nádherný dizajn. Za noc zaplatíš minimálne 360 eur.
Súbor šiestich víl Eco Six Bali Resort je vyrobený z bambusu a ponúka nádherný dizajn. Za noc zaplatíš minimálne 360 eur. Zdroj: Auldsouls

Fairmont San Francisco – historický luxus s úchvatnými výhľadmi 

Približná cena: Od 250 do 21 500 eur, v závislosti od apartmánu, ktorý si vyberieš.

Toto ubytovanie je zachovanou pamiatkou minulosti, kde sa odráža bohatá história mesta. „Keď vstúpiš do jeho priestorov, ocitneš sa v inej ére, plnej elegancie a šarmu. Atmosféru dotvárajú architektonické detaily a luxusné vybavenie. Pripomenie ti slávnych hostí, ktorí sa tu zdržiavali, a pozrieš si aj fotografie a artefakty, ktoré dokumentujú bohaté dedičstvo tohto miesta,“ hovoria Mima a Peter.


Tento kultúrny poklad sa nachádza v srdci mesta pri prestížnej Kalifornskej ulici s priamym výhľadom na električkovú dráhu a Oaklandský most. Hotel ponúka absolútny luxus a nezabudnuteľné výhľady na panorámu San Francisca. Na jeho najvyššom poschodí je penthouse, ktorý sa vraj preslávil ako miesto, odkiaľ utekala Marilyn Monroe tajnými dverami v knižnici, keď ju a Johna Fitzgeralda Kennedyho vyrušila prezidentova manželka.

Odporúčané
Dopraj si bohémsky wellness a zaži dokonalý oddych. Vychutnáš si ho len pár kilometrov od Bratislavy Dopraj si bohémsky wellness a zaži dokonalý oddych. Vychutnáš si ho len pár kilometrov od Bratislavy 12. apríla 2024, 11:30

„Fairmont San Francisco má dokonca práva na výhľad, čo znamená, že žiadna vysoká zástavba nemôže zablokovať panorámu mesta. Niektoré izby ponúkajú výhľady aj na známy most Golden Gate,“ dodávajú. 

Ubytovanie Fairmont San Francisco má práva na výhľad, čo znamená, že žiadna vysoká zástavba nemôže zablokovať panorámu mesta. Noc ťa tu vyjde najmenej na 250 eur.
Ubytovanie Fairmont San Francisco má práva na výhľad, čo znamená, že žiadna vysoká zástavba nemôže zablokovať panorámu mesta. Noc ťa tu vyjde najmenej na 250 eur. Zdroj: Auldsouls
Čítaj na ďalšej straneČítaj na predchádzajúcej strane
Článok pokračuje na ďalšej strane
Strana 2 z 5
Domov
Zdieľať
Diskusia