Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Čítaš článok:
Toto je 10 najluxusnejších ubytovaní na svete, najdrahšie ťa vyjde na neskutočných 13-tisíc na noc

B&B La Terrazza Sul Duomo – pôvabné Airbnb s výhľadom na katedrálu

Približná cena: Od 100 do viac ako 300 eur, v závislosti od sezóny.

Definícia tohto ubytovania je jednoduchá: je to malý útulný bed and breakfast. Toto ubytovanie je ideálne útočisko na pobyt vo Florencii, pretože ponúka nielen pohodlie, ale aj jedinečný prístup k jednému z najslávnejších symbolov mesta – florentskej katedrále.

Jedným z hlavných lákadiel B&B La Terrazza Sul Duomo je jeho úchvatná terasa s panoramatickým výhľadom na katedrálu. „Odtiaľto si môžeš užívať krásu historického chrámu, ktorý zdobí nebo Florencie. Obdivuješ detaily jeho fasády, vrcholky zvonov a necháš sa pohltiť atmosférou tohto miesta. Okrem výhľadu ťa dostane aj jeho cena. Mimo hlavnej sezóny je možné získať tento apartmán za cca 100 eur na noc, čo je veľmi atraktívna ponuka vzhľadom na jeho výnimočnú polohu a kvalitu služieb,“ hovoria o ubytovaní Mima a Peter. 

Airbnb B&B La Terrazza Sul Duomo ponúka nádherný výhľad a kvalitné služby. Napriek tomu stojí iba približne 100 eur na jednu noc.
Airbnb B&B La Terrazza Sul Duomo ponúka nádherný výhľad a kvalitné služby. Napriek tomu stojí iba približne 100 eur na jednu noc. Zdroj: Instagram/auldsouls

Park Hyatt Maldives Hadahaa – luxusný raj na rovníku

Približná cena: Ceny na stránke nie sú uvedené, avšak prezidentská vila, kde strávila noc Mima s Petrom, ťa vyjde na 13-tisíc eur za noc. 

Rezort sa nachádza na atole Huvadhoo, jednom z najväčších a najhlbších prírodných atolov na svete, vzdialenom len 55 kilometrov od rovníka. „Jeho jedinečná poloha ponúka nezabudnuteľné výhľady na nočnú oblohu severnej a južnej pologule. Taktiež sa teší vynikajúcim svetelným podmienkam, čistému nebu a kontrastným západom a východom slnka,“ oceňuje mladý pár.

Odporúčané
Ako ušetriť na cestovaní po Bratislave? Najlepšie tipy Ako ušetriť na cestovaní po Bratislave? Najlepšie tipy 24. apríla 2024, 15:00

Celý rezort prináša luxus a prezidentská vila za 13-tisíc eur na noc je zážitkom na celý život. Táto nadčasová vila ponúka nekonečný bazén, sklené podlahy, ktoré umožňujú priamy pohľad na morský život, tri spálne, štyri kúpeľne, posilňovňu a obrovské terasy so sieťami a vírivkami s dvoma vstupmi do mora. Súčasťou sú aj krásne dizajnové 4-metrové stropy a sklené fasády, ktoré nezakrývajú nekonečné azúrové more a západy slnka.

V ubytovaní Park Hyatt Maldives Hadahaa sa nachádza prezidentská vila za 13-tisíc eur na noc.
V ubytovaní Park Hyatt Maldives Hadahaa sa nachádza prezidentská vila za 13-tisíc eur na noc. Zdroj: Auldsouls
Čítaj na ďalšej straneČítaj na predchádzajúcej strane
Článok pokračuje na ďalšej strane
Strana 3 z 5
Domov
Zdieľať
Diskusia