Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. júna 2023, 7:51
Čas čítania 0:41
Martin Adam Pavlík

Hviezdny MMA zápasník americkej organizácie Bellator dostal infarkt na tréningu

ŠPORT BELLATOR MMA BOJOVÉ ŠPORTY MMA
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Zápasník prežil, no stále bojuje o život na jednotke intenzívnej starostlivosti.

Dvadsaťosemročný Američan Cris Lencioni, ktorý pôsobí v druhej najprestížnejšej organizácii zameranej na zmiešané bojové umenia Bellator MMA, dostal infarkt na tréningu. Jeho žena Marca o tom informovala na Instagrame

Podľa nej jeho kolegovia v telocvični veľmi pohotovo zareagovali. Okamžite zavolali tiesňovú linku a robili všetko, čo bolo v ich silách, aby sa o Lencioniho postarali, pokým neprišli záchranári. 

Cris Lencioni
Zdroj: Instagram/crissunshinemma


Bojovník zápasiaci v pérovej váhe s prezývkou Sunshine má pôsobivé skóre jedenásť výhier a len tri prehry, pričom v Bellatore nazbieral už šesť víťazstiev. Najradšej ukončuje súperov na submisie. Zatiaľ nie je známe, čo viedlo k zástave srdca. 

Marca na sociálnej sieti uviedla, že o jej muža sa postarali vynikajúci lekári, a preto verí, že sa čoskoro zotaví. „Modlitby sú vždy vítané – ak chcú vaše deti vyrobiť pohľadnicu alebo niečo podobné, prineste to do telocvične a my sa postaráme, aby to Cris dostal,“ dodala.

V minulosti dostal infarkt počas tréningu v bratislavskej Octagon Fighting Academy aj slovenský MMA zápasník Miroslav Štrbák. Na mieste mu až do príchodu záchranky pomáhali tímoví kolegovia Igor Daniš, Tomáš Deák a Martin Sily.

Domov
Zdieľať
Diskusia