Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
30. júna 2023, 16:30
Čas čítania 2:30
Dominik Vetrák

SERIÁLOVÉ NOVINKY NA JÚL: Disney, Apple a HBO ukazujú skutočnú konkurenciu Netflixu, ktorá ich pripraví o predplatiteľov

SERIÁLOVÉ NOVINKY NA JÚL: Disney, Apple a HBO ukazujú skutočnú konkurenciu Netflixu, ktorá ich pripraví o predplatiteľov
Zdroj: Hulu/Disney+/Apple TV+
FILMY A SERIÁLY PROGRAM STREAMINGOVÝCH SLUŽIEB
Uložiť Uložené

Čo pozerať v júli na HBO Max, Disney+ a Apple TV+? Toto sú najočakávanejšie nové seriály a filmy vrátane Nadácie, Futuramy a Afterparty.

Netflix je pravidelne zdrojom najväčšieho množstva nových seriálov a filmov. Konkurencia vydáva podstatne menej obsahu, no zameriava sa na väčšiu kvalitu. Na každý kvalitný seriál od HBO Max či Apple TV+ totiž pripadne 10 priemerných (či horších) od Netflixu. Čo najzaujímavejšie teda chystajú HBO Max, Disney+, Sky Showtime a Apple TV+ v júli 2023?

Odporúčané
Nové filmy v kinách v júli 2023: Mission: Impossible, Oppenheimer a Barbie zvedú súboj leta Nové filmy v kinách v júli 2023: Mission: Impossible, Oppenheimer a Barbie zvedú súboj leta 28. júna 2023, 12:30

Disney+

V júni bude pokračovať Secret Invasion, ktoré sa skončí šiestou epizódou koncom mesiaca. Okrem toho zaujmú najmä dva animované seriály. 

Futurama (11. séria) – 24. júl

Po „krátkej“ desaťročnej prestávke sa seriál Futurama triumfálne vynoril z kryogénnej rúry s kompletným pôvodným obsadením a nedotknutým satirickým duchom. V desiatich nových častiach 11. série si každý nájde niečo pre seba. Užijú si ju noví diváci a dlhoroční fanúšikovia spoznajú rozuzlenie desaťročia trvajúcich záhad.

K tým patrí aj vývoj veľkolepého milostného príbehu Frya a Leely, záhadný obsah Nibblerovho koša na odpadky, tajná história zlého robota Santu či odhalenie miesta, kde sa nachádzajú Kifove a Amyine žubrienky. Medzitým v meste vznikne nová pandémia, pretože štáb skúma budúcnosť vakcín, bitcoinov, cancel culture a streamovanej televízie.

Futurama je milovaný animovaný seriál pôvodne z roku 1999, ktorý televízne stanice, čo ho vysielali, zrušili už dvakrát. Tvorcovia pritom vydali už 4-5 epizód, ktoré sa dajú vnímať ako finále seriálu (nikdy si neboli istí, či budú môcť s príbehom pokračovať v ďalšej sérii). 

 

Kizazi Moto: Generation Fire – 5. júl

Súbor akčných animovaných sci-fi príbehov predstavuje desať futuristických vízií Afriky. Tvorcovia sa pri ich tvorbe inšpirovali rozmanitou históriou a kultúrami tohto kontinentu. V 10 unikátnych krátkych animovaných filmoch vytvorili nové svety plné pokročilých technológií, votrelcov, duchov a monštier. Toto je Afrika, ako ju ešte nikto nikdy nevidel. Každá epizóda pritom bude disponovať osobitým štýlom animácie. 

Odporúčané
ZOZNAM: Všetky nové filmy a seriály, ktoré na Netflixe vyjdú v júli 2023 ZOZNAM: Všetky nové filmy a seriály, ktoré na Netflixe vyjdú v júli 2023 27. júna 2023, 14:30

Apple TV+

Afterparty – 12. júl

Afterparty bol podarený krimi seriál, v ktorom zábavná detektívka Dannerová (skvelá Tiffany Haddish) vyšetrovala bizarnú vraždu, pričom boli všetky postavy jedinečné a divné. 

Čítaj na ďalšej strane
Článok pokračuje na ďalšej strane
Strana 1 z 2
Domov
Zdieľať
Diskusia