Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Čítaš poslednú stranu článku:
SERIÁLOVÉ NOVINKY NA JÚL: Disney, Apple a HBO ukazujú skutočnú konkurenciu Netflixu, ktorá ich pripraví o predplatiteľov

V druhej sérii bude tento formát pokračovať, Dannerová bude vypočúvať jednotlivých ľudí a každý z nich ponúkne odlišnú verziu príbehu. Navyše, každá epizóda bude značne odlišná aj v štýle a žánri. Jedna z nich bude aj čiernobiela. 

Foundation – 14. júl

Oveľa očakávanejší je akčný sci-fi seriál Foundation/Nadácia. Tvorcovia sa v druhej sérii ešte viac odkláňajú od knižného materiálu, čo je asi dobre. Ten je len ťažko sfilmovateľný, keďže dej pravidelne skáče v čase o stovky rokov. Seriál sa stále zameriava na jednotlivé krízy Nadácie, ktoré ohrozujú jej existenciu vo vesmíre, no dôležitá dejová línia sa bude vyvíjať v Galaktickom impériu vedenom cisárom Cleonom (vynikajúci Lee Pace).

Trailery odhaľujú sľubne vyzerajúce sci-fi s nádherným vizuálnym spracovaním, ktoré pôsobí blockbusterovo a so špičkovými produkčnými hodnotami. Ostáva dúfať, že scenáristi zapracovali na príbehu a postavách, ktoré v prvej sérii ťahali seriál dolu. 


HBO Max

Full Circle – 13. júl

6-dielna miniséria od Stevena Soderbergha (Dannyho jedenástka, Knick, Mosaic) a Eda Solomona (Now You See Me) bude depresívnou kriminálnou drámou. O deji je známe len to, že zobrazí nevydarený únos. Jeho následky potom odhalia konšpirácie vo vláde a ďalšie neželané tajomstvá. Seriál sa môže pýšiť bohatým hereckým obsadením.

Odporúčané
Netflix sa opäť prekonal. V máji bude mať najslabší mesiac roka. S akými seriálmi ho chce zničiť Disney+, HBO Max a Apple TV+? Netflix sa opäť prekonal. V máji bude mať najslabší mesiac roka. S akými seriálmi ho chce zničiť Disney+, HBO Max a Apple TV+? 2. mája 2024, 9:30

Hlavné a vedľajšie roly stvárnia Zazie Beetz (Deadpool, Atlanta), Claire Danes (Homeland), Timothy Olyphant (Smrtonosná pasca, Santa Clarita Diet), Dennis Quaid (Deň po tom, Traffic) či Jharrel Jerome (Moonlight, When They See Us). 

Paramount+/SkyShowtime

Special Ops: Lioness – 23. júl

Scenárista Taylor Sheridan (Wind River, Sicario) si našiel nový domov v štúdiu Paramount. Pre ich streamingovú službu Paramount+ (u nás zastúpenú ako SkyShowtime) vytvára jeden seriál za druhým (Yellowstone, 1883, 1923, Tulsa King, Mayor of Kingstown). Tento rok k nim pribudne špionážny akčný seriál o špeciálnych vojenských jednotkách. 

Hlavnou postavou bude Joe (Zoe Saldana), ktorá velí špeciálnej jednotke Lioness a potrebuje do nej naverbovať nové posily. Spoločne bojujú proti teroristickým hrozbám všade vo svete. Okrem Saldany si zahrali aj Nicole Kidman, Morgan Freeman či Michael Kelly (House of Cards). 

Čítaj na predchádzajúcej strane
Dočítal si celý článok
Strana 2 z 2
Domov
Zdieľať
Diskusia