Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. júna 2023, 21:10
Čas čítania 1:37
Dominik Vetrák

Avatar dostane v decembri obrovskú open-world hru. Hráčom dovolí lietať na vtákoch a zabíjať ľudských okupantov na Pandore

Avatar dostane v decembri obrovskú open-world hru. Hráčom dovolí lietať na vtákoch a zabíjať ľudských okupantov na Pandore
Zdroj: Ubisoft
TECH AVATAR: FRONTIERS OF PANDORA
Uložiť Uložené

Ubisoft odhalil svoje najnovšie hry. Okrem Avatara vydal trailery na Star Wars Outlaws, Assassin’s Creed Mirage či nového Princa z Perzie.

Ubisoft počas svojej konferencie Ubisoft Forward odhalil trailery a gameplay zábery k viacerým svojim očakávaným hrám. Hráči boli najviac zvedaví na to, ako bude vyzerať hrateľnosť veľkej open-world hry Avatar: Frontiers of Pandora. Hra vyjde už 7. decembra na PC a konzoly Xbox Series X/S a PS5, no jej prezentácia dopadla menším sklamaním.

Odporúčané
Starfield je epické RPG, ktoré chce nahradiť genialitu Mass Effect. Autori sľubujú hru nekonečných možností Starfield je epické RPG, ktoré chce nahradiť genialitu Mass Effect. Autori sľubujú hru nekonečných možností 12. júna 2023, 14:00

Avatar: Frontiers of Pandora

Titul totiž pôsobí ako ďalší generický open-world od Ubisoftu, ktorý sa dizajnom hrateľnosti a svojou náplňou podobá na sériu Far Cry. Hráči si však minimálne užijú lietanie na krásnych zvieratách a rozľahlý farebný svet Pandory, ktorý budú môcť preskúmať.

Cieľom hry je potlačiť ľudské sídla, ktoré napádajú planétu a utláčajú domorodých obyvateľov Na’vi. Hráči budú hrať práve za Na’vi, a to v singleplayeri alebo v kooperácii s ďalším hráčom online. 

Star Wars Outlaws

Ubisoft okrem toho odhalil aj gameplay k Star Wars Outlaws. Ide o ďalšiu veľkú open-world hru zo sveta Star Wars. Jej tvorcovia ju zasadili medzi udalosti filmových epizód V a VI, no hlavnou postavou bude žoldnierka Kay Vess.

Tá nemá svetelný meč a nedokáže ani skákať tri metre do výšky. Hrateľnosť sa tak bude podobať akčným dobrodružným adventúram z pohľadu tretej osoby. Hráči budú môcť navštíviť množstvo planét či miest a tešiť sa môžu aj na vesmírne bitky. Hra vyjde niekedy v priebehu budúceho roka na PC a konzoly Xbox Series X/S a PS5. 

Assassin’s Creed Mirage

Tento rok, konkrétne 12. októbra, vyjde aj nová časť zo série Assassin’s Creed. Odohrávať sa bude v Bagdade 9. storočia a pôjde o menší titul než v prípade Odyssey či Valhally. Autori sa chceli priblížiť štýlu prvých hier s kratším a sústredenejším príbehom bez desiatok hodín stereotypných vedľajších úloh. Ako to vyzerá v praxi, sa môžeš pozrieť nižšie.

Prince of Persia: The Lost Crown

Na blízkom východe sa Ubisoft ešte na chvíľu zdrží. Jeho čerstvo odhalená hra Prince of Persia: The Lost Crown vyzerá ohromne. Štýlovo pôjde o 2D side-scrolling akciu, takže sa hráči budú pohybovať s postavou do strán, hore a dole. V ceste im budú stáť rôzne prekážky, logické hádanky, ale aj nepriatelia a súboje s bossmi.

Okrem klasickej hrateľnosti z pôvodných hier zo série čakajú hráčov aj novinky ako premiestňovanie v priestore, nové pohyby a kombo útoky. Hra vyjde už v januári 2024 na PC, Xbox One, Series X/S, PS4, PS5 a Nintendo Switch.

P. S. Ubisoft odhalil aj pripravovanú hru zo série Assassin’s Creed pre virtuálnu realitu. Trailer je však len CGI bez akejkoľvek skutočnej hrateľnosti.

Domov
Zdieľať
Diskusia