Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. júna 2023, 10:24
Čas čítania 0:44
Dominik Vetrák

Henry Cavill mečom trhá na kusy ľudí aj monštrá. 3. séria Zaklínača má vonku parádny trailer

Henry Cavill mečom trhá na kusy ľudí aj monštrá. 3. séria Zaklínača má vonku parádny trailer
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY ZAKLÍNAČ NETFLIX
Uložiť Uložené

Už o niekoľko dní sa začne rozlúčka s Henrym Cavillom v role Geralta. Na čo všetko láka našľapaný trailer?

Netflix vydal prvý poriadny trailer na 3. sériu Zaklínača. Zdá sa, že nové časti budú propagovať blízko k vydaniu, no možno o to intenzívnejšie. Po prvom poriadnom traileri si totiž fanúšikovia budú môcť povedať, že musia čakať už len 20 dní, keďže vyjdú 29. júna. Zvyšné tri z celkových ôsmich epizód novej série nakoniec zverejnia 27. júla. Netflix ju rozdelil, podobne ako predošlú sériu Stranger Things. 

Odporúčané
Toto je 20 hier, ktoré vo štvrtok predstavili vývojári: Nový Prince of Persia, Final Fantasy VII Rebirth či PoE2. Toto je 20 hier, ktoré vo štvrtok predstavili vývojári: Nový Prince of Persia, Final Fantasy VII Rebirth či PoE2. 9. júna 2023, 8:30

V traileri môžu diváci vidieť prekvapivo veľa príšer a súbojov s nimi. Ukazujú aj bitky s ľuďmi, Geraltove šermiarske zručnosti, Ciri, ako sa učí nielen čarovať, ale aj narábať s mečom, a na niekoľko sekúnd sa pripomína aj záporácky čarodejník Rience. Tretia séria bude mať aj pomalšie chvíle venované postavám, ich vzťahom a dialógom, o čom svedčí aj scéna bálu, ktorý si Geralt „užije“ s Yennefer. 

Tretia séria bude pre Henryho Cavilla posledná. Tvorcovia budú ďalšie série nakrúcať s Liamom Hemsworthom, ktorý prevezme rolu Geralta. Ani Cavill, ani Netflix oficiálne nepovedali, prečo Cavill s rolou končí, no zákulisné špekulácie poukazujú na to, že hercovi došla trpezlivosť s tvorcami, ktorí sa príliš odkláňajú od kníh a robia vlastné, nie až také kvalitné príbehy. 

Domov
Zdieľať
Diskusia