Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
9. júna 2023, 8:30
Čas čítania 4:27
Dominik Vetrák

Toto je 20 hier, ktoré vo štvrtok predstavili vývojári: Nový Prince of Persia, Final Fantasy VII Rebirth či PoE2.

Toto je 20 hier, ktoré vo štvrtok predstavili vývojári: Nový Prince of Persia, Final Fantasy VII Rebirth či PoE2.
Zdroj: Summer Game Fest
TECH HRY
Uložiť Uložené

Videoherná prezentácia Summer Game Fest sa skončila a my ti prinášame 20 najlepšie vyzerajúcich hier, ktoré ťa pohltia.

Geoff Keighley odmoderoval ďalší ročník hernej prezentácie Summer Game Fest. Počas nej odhalil množstvo zaujímavých hier, pričom ukázal aj niekoľko prekvapivých noviniek. Hneď po skončení prezentácie nasledovali ďalšie dve (Day of the Devs a Devolver Direct), v ktorých hráči spoznali ďalšie zaujímavé indie tituly, ktoré im zničia peňaženku. Nižšie nájdeš trailery k 20 najlepšie vyzerajúcim hrám zo všetkých včerajších prezentácií. 

Odporúčané
Aké nové hry vychádzajú v júni? Z tohto nákladu na PS5, PC a Xbox sa poskladáš a dorazí ťa epické Final Fantasy XVI či Diablo 4 Aké nové hry vychádzajú v júni? Z tohto nákladu na PS5, PC a Xbox sa poskladáš a dorazí ťa epické Final Fantasy XVI či Diablo 4 29. mája 2023, 9:30

Prince of Persia: The Lost Crown – január 2024

Ubisoft celkom nečakane odhalil celkom nový titul zo série Prince of Persia. Pôjde o 2D plošinovku so zameraním na súboje, ale najmä hádanky a skákanie z miesta na miesto. Vývojári chcú vrátiť obľúbenú sériu späť ku koreňom.

Mortal Kombat 1 – 19. 9. 

Štúdio NetherRealm Games ukázalo skvelo vyzerajúcu hrateľnosť bojovky Mortal Kombat 1. Pôjde o reštart série s novými, ale aj so starými postavami, ktoré budú slúžiť ako takzvané Kameo postavy. V súbojoch si ich budeš môcť zavolať na krátku výpomoc či dokončenie kombo útoku.

Remnant 2 – 25. 7. 2023

V pokračovaní skvelej fantasy strieľačky sa hráči ocitnú v ešte väčších problémoch. Budú bojovať proti démonom, oveľa nebezpečnejším bossom a agresívnejším vlnám nepriateľov. Hra sa bude dať prejsť v online kooperácii, ale aj v singleplayeri. Zaujímavé je, že jej príbeh aj herné svety hra generuje náhodne. Hru budeš môcť prejsť viackrát a stále v nej nájdeš celkom nové prostredia, zbrane či súboje s bossmi.

Lies of P – 19. 9. 2023

Hraj za Pinocchia v steampunkovom svete plnom príšer a robotických nepriateľov, ktorí ťa budú chcieť zdrať z kože. Lies of P kombinuje krásny vizuál a originálne vyzerajúce prostredie s hrateľnosťou a dizajnom soulslike hier. K dispozícii je rovno aj demo, ktoré si môžeš stiahnuť zadarmo na PC a konzoly. 

Alan Wake 2 – október 2023

Prvý survival horor od Remedy (Quantum Break, Control, Max Payne) nebudú hráči hrať iba za Alana Wakea z jednotky. Hlavnou postavou bude aj detektívka Saga Anderson. Hráči budú môcť medzi týmito dvoma postavami voľne prepínať a sledovať príbeh z dvoch rôznych perspektív. Pokojne však celú hru môžu prejsť v koži len jedného z nich. Ide o veľmi zaujímavý štýl vyrozprávania príbehu. 

Čítaj na ďalšej strane
Článok pokračuje na ďalšej strane
Strana 1 z 4
Domov
Zdieľať
Diskusia