Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Čítaš článok:
Toto je 20 hier, ktoré vo štvrtok predstavili vývojári: Nový Prince of Persia, Final Fantasy VII Rebirth či PoE2.

Warhammer 40 000: Space Marine 2 – koniec 2023/začiatok 2024

Jedna z najpozoruhodnejších hier posledných rokov. Hrateľnosť tejto sci-fi strieľačky vyzerá veľmi zábavne a vizuál spoločne s komplexným veľkým svetom pôsobí ambiciózne. Veľká škoda, že sa jednotka okrem PC na súčasných herných zariadeniach hrať nedá.

Path of Exile 2

Obľúbená a kritikmi chválená RPG z pohľadu zhora sa dočká pokračovania. Štýlovo ide o klon Diablo série s vlastnými originálnymi hernými mechanizmami a príbehom.

Witchfire (early acces v septemberi 2023)

Akčná FPS s démonickou hlavnou postavou nie a nie vyjsť. Trailery na ňu ukazujú už niekoľko rokov, no hráči sa do nej konečne budú môcť pustiť až tento rok, aj keď len v early access. Hrateľnosťou sa titul podobá na Evil West, akurát v pohľade prvej osoby. 

Sandland – 2024

Akira Toriyama, legendárny tvorca manga a anime (vymyslel Dragon Ball), je spolutvorcom novej hry podľa vlastnej mangy s názvom Sandland. Štýlovo pôjde o open-world v anime vizuále opierajúci sa o akčnú hrateľnosť vo fantasy svete. 

Toxic Commando od Johna Carpentera – 2024

Legendárny hollywoodsky režisér John Carpenter (The Thing, Escape from New York) sa podieľa na výrobe akčnej zombie hry, v ktorej sa hráči postavia hordám nepriateľov v štylizovanom vizuále. 

Baldur’s Gate 3 – 31. 8. 2023

Tvorcovia skvelých CRPG titulov zo série Divinity sa pustili do ambiciózneho projektu – pokračovania legendárnej RPG série z minulého storočia Baldur’s Gate, ktoré v novom traileri odhaľuje zápletku v príbehu, postavy, ale aj taktickú hrateľnosť spočívajúcu v ťahových súbojoch rytierov a iných druhov fantasy postáv. 

Čítaj na ďalšej straneČítaj na predchádzajúcej strane
Článok pokračuje na ďalšej strane
Strana 2 z 4
Domov
Zdieľať
Diskusia