Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Čítaš článok:
Toto je 20 hier, ktoré vo štvrtok predstavili vývojári: Nový Prince of Persia, Final Fantasy VII Rebirth či PoE2.

Banishers: Ghosts of New Eden – koniec roka 2023

Novinka od tvorcov Tell Me Why či Life is Strange bude príbehová akčná adventúra. Vývojári zo štúdia Dontnod sa odklonili od svojho typického žánru a výsledkom je mysteriózne fantasy s peknou vizuálnou prezentáciou. Hráči budú v koži hlavnej postavy vyháňať duchov z ľudí a zabíjať tých najnebezpečnejších, pričom budú svojimi rozhodnutiami ovplyvňovať príbeh.

Like a Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name

V novembri vyjde samostatná Like a Dragon hra (séria zmenila názov z pôvodnej Yakuza). Zameria sa na život postavy Kazuma Kiryu medzi udalosťami šiestej a siedmej hry a napojí sa na ôsmu časť, ktorá vyjde budúci rok. 

Lysfanga: The Time Shift Warrior – 2023

V tomto indie titule pôjde o dokonalé skĺbenie taktického hrania s akčnými súbojmi a logickým zmýšľaním. Hráči budú ovládať Lysfangu, ktorá vytvára svoje klony v závislosti od toho, koľko ich daná sekcia levelu potrebuje. Jeden musí zabiť nepriateľa naľavo, druhý klon musí v rovnakom čase otvoriť dvere a ty sa medzitým musíš dostať cez stráže. Ide o originálnu hernú mechaniku, vďaka ktorej hra poriadne vyniká.

Beastie Ball – 2024

Tvorcovia oddychových hier Wandersong a Chicory odhalili svoj nový projekt. Je ním ďalšia hra „do pohody“. Jej náplňou bude hľadanie rôznych zvierat vo veľkom otvorenom svete. Po tom, ako sa s nimi hráč skamaráti, z nich môže spraviť členov svojho volejbalovo-futbalového tímu a porážať svojich športových súperov. 

Čítaj na ďalšej straneČítaj na predchádzajúcej strane
Článok končí na ďalšej strane
Strana 3 z 4
Domov
Zdieľať
Diskusia