Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Čítaš poslednú stranu článku:
Toto je 20 hier, ktoré vo štvrtok predstavili vývojári: Nový Prince of Persia, Final Fantasy VII Rebirth či PoE2.

Hyper Light Breaker – 2023 (early access)

Nejde o pokračovanie Hyper Light Drifter, aj keď sa príbeh odohráva v rovnakom svete. Breaker je 3D akcia v rogue-like open world svetoch, ktoré sa zakaždým menia a hráč v nich nájde vždy nové výzvy a nepriateľov. 

Cocoon – 2023

Puzzle adventúra od hlavného tvorcu hier Inside a Limbo vyzerá veľmi zábavne. Hráči v nej budú môcť vyjsť z aktuálne skúmaného sveta, vziať si ho na chrbát a otvoriť si ním dvere do ďalšieho sveta. Cocoon oplýva unikátnymi hernými mechanikami a riešením hádaniek. 

Sonic Superstars

Ak si si užil Sonic Mania, podarenú 2D side-scrolling adrenalínovú hru so Sonicom, poteší ťa podobne ladený titul, akurát v modernom prevedení.

Talos Principe 2 – 2023

Fanúšikovia inteligentných puzzle hier, v ktorých je cieľom splniť ľahšie, ale aj náročnejšie logické úlohy, môžu mľaskať blahom. Pokračovanie Talos Principe vyzerá nádherne a okrem hádaniek ponúkne aj filozofické myšlienky v príbehu o tom, ako AI nahrádza ľudí.

Baby Steps – 2023

Ako by vyzeral Death Stranding v podaní indie tímu? Asi nejako takto, keby doň tvorcovia pridali aj podarený humor. V Baby Steps sa hráči pokúsia navigovať svoju postavu v širokom svete plnom prekážok. Avšak pre hlavnú postavu bude niekedy prekážkou aj obyčajný obrubník. Presvedč sa sám v podarenom traileri. 

Final Fantasy VII: Rebirth – začiatok roka 2024

Vrcholom večera bol nepochybne trailer na druhú časť trilógie remaku Final Fantasy VII. Veľkolepé RPG sa posunie z Midgardu do väčšieho sveta obklopeného zeleňou, a teda aj celkom novými monštrami, ktoré budú musieť Cloud a jeho partia poraziť, aby zvrátili osud tohto sveta.

Bonus: Remaster Shadow of the Damned

Podarená akčná adventúra, ktorú si môžeš zahrať len na Xbox 360 a PS3, sa konečne dostane na moderné herné systémy. 

Takto vyzerá pôvodná verzia

PS: Spider-Man 2 vychádza 20. októbra 2023 exkluzívne na PS5.

Čítaj na predchádzajúcej strane
Dočítal si celý článok
Strana 4 z 4
Domov
Zdieľať
Diskusia