Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. marca 2023, 16:48
Čas čítania 0:28
Dominik Vetrák

V 3. sérii Zaklínača tvorcovia opäť vymysleli nové príbehy a postavy, ktoré neboli v knihách

V 3. sérii Zaklínača tvorcovia opäť vymysleli nové príbehy a postavy, ktoré neboli v knihách
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY ZAKLÍNAČ NETFLIX
Uložiť Uložené

3. séria Zaklínača sa na Netflix dostane v lete. Prekvapí aj čitateľov kníh.

Tvorca vizuálnych trikov Sébastien Francoeur a producent Graeme Marshall poskytli rozhovor pre filmový portál Screenrant, v ktorom rozprávali aj o budúcnosti seriálu Zaklínač. Jeho 3. sériu uvidia diváci na Netflixe už v lete. Tvorcovia prezradili, že sa v nej fanúšikovia môžu tešiť na viaceré prekvapenia.

Odporúčané
Komentár: Zabudli tvorcovia na infikovaných? Zo sveta The Last of Us sa vytratilo napätie a nebezpečenstvo Komentár: Zabudli tvorcovia na infikovaných? Zo sveta The Last of Us sa vytratilo napätie a nebezpečenstvo 8. marca 2023, 15:00

Podobne ako v druhej, aj v tretej sérii budú celkom nové dejové línie a postavy, ktoré neboli v knihách. Tieto zmeny naštvali mnohých fanúšikov už pri druhej sérii a je možné, že práve nepresné adaptovanie kníh dotlačilo k odchodu zo seriálu aj samotného Henryho Cavilla, ktorý hrá hlavnú postavu. 

Scenáristi aktuálne píšu scenáre pre 4. sériu. Je možné, že štvrtú a piatu sériu nakrútia naraz. Zaklínača Geralta v nich už bude hrať Liam Hemsworth (Hunger Games). 

Zaklínač
Zdroj: Netflix
Domov
Zdieľať
Diskusia