Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. júna 2023, 14:14
Čas čítania 0:41
Dominik Vetrák

To už mladí nesexujú? Jennifer Lawrence neverí, že s ňou 19-ročný tínedžer nechce mať sex v komédii Nič v zlom

To už mladí nesexujú? Jennifer Lawrence neverí, že s ňou 19-ročný tínedžer nechce mať sex v komédii Nič v zlom
Zdroj: Sony Pictures
FILMY A SERIÁLY NO HARD FEELINGS
Uložiť Uložené

Komédia No Hard Feelings pre dospelých zavíta do kín už budúci mesiac. Nový trailer potvrdzuje, že nebude pre deti.

Komédia No Hard Feelings/Nič v zlom vyjde v slovenských kinách už 22. júna. Hlavnú rolu v nej hrá Jennifer Lawrence, ktorá v nových záberoch z filmu potvrdzuje, že to bude snímka pre dospelých. 

Odporúčané
Nová Euphoria? Zabudni. The Idol je nezaujímavý seriál, ktorý sa snažia zachrániť vyzlečené herečky Nová Euphoria? Zabudni. The Idol je nezaujímavý seriál, ktorý sa snažia zachrániť vyzlečené herečky 6. júna 2023, 9:00

Jej postava Maddie je v snímke na mizine a nechá si od bohatého páru zaplatiť za to, že zvedie ich syna, ktorý sa stráni spoločenského kontaktu. Maddie robí všetko pre to, aby sa mu zapáčila, no ako sama hovorí, ten chlapec je nemožný a ona už stráca nádej, že sa jej ho podarí získať.

Okrem šteklivých scén so sexy herečkou sa diváci môžu tešiť aj na zábavnú atmosféru, niekoľko podarených vtipov a sympatických hercov. Režíroval Gene Stupnitsky (Good Boys) a okrem Lawrence si v komédii zahral aj Matthew Broderick (Ferris Bueller’s Day Off). Najnovšie trailery ukazujú viacero šteklivých scén, ale aj množstvo nadávok, ktoré počas filmu zaznie. 

Domov
Zdieľať
Diskusia