Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. mája 2023, 16:30
Čas čítania 3:27
Jana Chovancová

Toto sú júnové letenky do 50 eur: navštív Nice vo Francúzsku aj Niš v Srbsku

Toto sú júnové letenky do 50 eur: navštív Nice vo Francúzsku aj Niš v Srbsku
Zdroj: Pexels/Pixabay
ZAUJÍMAVOSTI CESTOVANIE CESTOVNÝ RUCH
Uložiť Uložené

Aj tento mesiac sme sa pozreli na to, kam sa v tom ďalšom dostaneš za lacno. V prvom letnom mesiaci, júni, na teba čakajú zaujímavé destinácie, ktoré sme tu ešte nemali. Tak čo, balíš kufre?

Leto je za dverami a pomaly sa rozbieha dovolenková sezóna. Tá je spojená s nárastom cestovania do rôznych kútov sveta.

V Refresheri sme sa preto rozhodli uľahčiť ti život a pozreli sme sa na výhodné letenky na mesiac jún. Pomohli nám s tým online portály, ako napríklad Pelikan.sk, Letenkyzababku.sk či Kiwi.com. Nájdeš na nich nielen akciové letenky, ale často aj výhodné pobyty.

Ak sleduješ náš web, určite ti neuniklo, že pravidelne prispievame článkami o cestovaní. Okrem tipov na lacné letenky si môžeš prečítať zaujímavosti z rôznych kútov sveta, rozhovory s cestovateľmi o ich zážitkoch, ale aj to, ako sa býva študentom na Erasme v rozličných krajinách. Ak by si chcel podporiť náš redakčný tím, staň sa členom klubu Refresher+

Odporúčané
Slovenka robila dobrovoľníčku v Indonézii: Namiesto okien mali v stenách diery, sprchovali sa vedrom vody z potoka (Rozhovor) Slovenka robila dobrovoľníčku v Indonézii: Namiesto okien mali v stenách diery, sprchovali sa vedrom vody z potoka (Rozhovor) 17. mája 2023, 9:30

❗ Predtým ako si bookneš letenku, prečítaj si toto ❗

Odlety do nižšie uvedených destinácií sú z medzinárodného letiska vo Viedni. Dôkladne si pozri odlety a uisti sa, že do susedného Rakúska prídeš včas. Na letisko Schwechat premávajú pravidelne autobusové linky Slovak Lines, Flixbus alebo RegioJet

Lacné cestovanie ponúkajú väčšinou nízkonákladové letecké spoločnosti, ktoré si účtujú dodatočné poplatky za veľkú batožinu či poistenie. Preto vždy najprv navštív webovú stránku leteckej spoločnosti a prečítaj si ich podmienky. Lety v článku sú lety spoločností Ryanair a Wizzair, ich podmienky cestovania nájdeš na webových stránkach.

Ceny leteniek sú zo 17. mája. Treba rátať s tým, že sa ich výška môže meniť a s pribúdajúcim časom budú drahšie. Takže radšej kopni do vrtule!

Podoba mesta Billund vystavaná zo skladačiek LEGO. Na vlastné oči si môžeš ísť LEGO do Billundu pozrieť za menej ako 50 eur.
Podoba mesta Billund vystavaná zo skladačiek LEGO. Na vlastné oči si môžeš ísť LEGO do Billundu pozrieť za menej ako 50 eur. Zdroj: Unsplash/Aiva Apsite

Billund 

Miesto odletu: Viedeň

Termín: 3. 6. 2023 – 8. 6. 2023

Letecká spoločnosť: Ryanair

Cena: 49,90 €

Billund je mestečko v Dánsku, známe výrobou skladačiek LEGO. Malé mesto s približne 6 500 obyvateľmi sa, nielen preto, stalo medzinárodnou turistickou destináciou, ktorá láka návštevníkov všetkých vekových kategórií.

Čítaj na ďalšej strane
Článok pokračuje na ďalšej strane
Strana 1 z 3

Akciové letenky

Domov
Zdieľať
Diskusia