Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
21. novembra 2013, 0:02
Čas čítania 0:00
Peter Hlavička

Vytvor si tenisky podľa vlastného gusta na miadidas

MÓDA ADIDAS
Uložiť Uložené

Nebaví vás nosiť tenisky, oblečenie a doplnky, ktoré nájdete v obchodoch? Chcete byť originálni a kreatívni, bez toho, aby vám niekto diktoval, čo je trendy? Teraz máte možnosť prejaviť svoj štýl

Vytvor si tenisky podľa vlastného gusta na miadidas

Od novembra máte možnosť využiť miadidas, ktorý umožňuje vykreovať si vlastný štýl obliekania. Stačí ak kliknete na http://www.adidas.sk/miadidas a popustite uzdu fantázii. miadidas umožňuje vytvoriť si jedinečné produkty, ktoré odrážajú osobnosť a štýl. Máte na výber širokú paletu farebných odtieňov, rôznych materiálov, či možnosti zamerať sa na detaily, použiť logá, vlajky a nápisy. Fantázii sa medze nekladú. K dispozícii je obuv z najpopulárnejších modelov ako aj vybrané oblečenie a doplnky. Vďaka miadidas môžete vytvoriť osobitý a jedinečný darček pre svojich blízkych a priateľov. Tak sa prejavte!

Vytvor si tenisky podľa vlastného gusta na miadidas

Johnny Perfekto má už svoje obľúbené mi Superstar

Na inšpiráciu vám ponúkame model mi Superstar, ktorý vytvoril tanečník a choreograf Ján Mečoch, známy ako Johnny Perfekto z Hip Hop Fakulty. Má rád osobitý štýl, basketbal, tanec a hudbu. A to všetko sa odráža aj na ním vytvorenom modely.

Vytvor si tenisky podľa vlastného gusta na miadidas

„Model, ktorý som vytvoril je pre mňa srdcová záležitosť – basketbalový klub Chicago Bulls. Vyvoláva vo mne spomienky na 90. roky, keď Bulls všetkým diktovali a každý z ulice sníval o takom kúsku, či už išlo o dres, alebo tenisky, ktoré boli v kombinácii čierna, biela a červená nedostupné. Tento Bulls kúsok má pridanú hodnotu v tom, že je dostupný v retro štýle, ktorý je momentálne veľmi in,“ hovorí Johnny Perfekto.

Vytvor si tenisky podľa vlastného gusta na miadidas

Fantasy maliarka Hula má už svoje obľúbené mi Superstar

Na inšpiráciu vám ponúkame model mi Superstar, ktorý vytvorila mladá slovenská umelkyňa Mária Valenčíková, známa pod umeleckým menom Hula. Jej tvorba je divokou zmesou pop-artu s komiksovými prvkami. A preto je aj jejmodel mi Superstar živý a farebný.

Vytvor si tenisky podľa vlastného gusta na miadidas

„Bolo to zábavné a veľmi príjemné vytvoriť si vlastný dizajn tenisiek. Keď sa povie adidas Superstar tak si asi ako prvé predstavím biele legendárne  tenisky s troma pásikmi po bokoch. Preto som u mojich prvých miadidas ponechala bielu podrážku a špičku a na  zvyšku som skombinovala žltú a odtiene zelenej,  kedže prichádza zima aby mi aspoň niečo pripomínalo prijemné počasie. To celé som prekryla čiernou geometrickou potlačou ktorá ma pri voľbe dizajnu úplne dostala ...a samozrejme nesmie chýbať meno aby to boli naozaj miadidas.

Vytvor si vlastné adidas Superstar na http://www.adidas.sk/miadidas 

Domov
Zdieľať
Diskusia