Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. mája 2023, 10:10
Čas čítania 0:45
Martin Adam Pavlík

VIDEO: Prvý staredown Jakea Paula a Natea Diaza sa takmer skončil bitkou. Youtuber sa bývalú hviezdu UFC snažil vyprovokovať

VIDEO: Prvý staredown Jakea Paula a Natea Diaza sa takmer skončil bitkou. Youtuber sa bývalú hviezdu UFC snažil vyprovokovať
Zdroj: Youtube/FightHype.com
ZAUJÍMAVOSTI BOJOVÉ ŠPORTY BOX JAKE PAUL NATE DIAZ
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Dvojica sa pobije v ringu už o niekoľko mesiacov.

Prvý staredown medzi boxerom a youtuberom Jakeom Paulom a bývalým MMA zápasníkom Nateom Diazom sa takmer skončil pästnou výmenou. Paul sa snažil bývalú hviezdu UFC vyprovokovať, no Diaz sa na tom len s úsmevom bavil a so stoickým pokojom situáciu zvládol ako skúsený bojovník.    

Ich boxerský duel uvidíme 5. augusta. Športová udalosť sa uskutoční v American Airlines Center v Dallase. Pre Diaza to bude prvý duel, v ktorom ho uvidíme po odchode z najväčšej MMA ligy sveta, kde kedysi dokázal poraziť napríklad Conora McGregora či ďalšie hviezdy organizácie Tonyho Fergusona, Anthonyho Pettisa alebo Donalda Cerroneho.

Paul naposledy utrpel prvú porážku v boxerskej kariére s Tommym Furym, prehral na body. Predtým však dokázal knokautovať bývalých MMA šampiónov Bena Askrena či Tyrona Woodleyho. Diaz má byť jeho ďalším skalpom. Či sa tak stane, uvidíme už o niekoľko mesiacov.

Nate Diaz uprostred tlačovej konferencie pred staredownom odišiel od stola, čo Paula očividne rozhodilo. Keď sa spýtal, kam ide, moderátor vysvetlil, že Diaz šiel len na toaletu a vráti sa. Bývalý UFC zápasník sa minulý mesiac dostal do problémov so zákonom, keď pri pouličnej bitke uspal jedného provokatéra a nechal ho v kaluži krvi ležať na chodníku.

Domov
Zdieľať
Diskusia