Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. apríla 2023, 17:26
Čas čítania 1:12
Martin Adam Pavlík

VIDEO: Zápasník Nate Diaz sa sám prihlásil na polícii po bitke, pri ktorej uspal muža a nechal ho v kaluži krvi na chodníku

VIDEO: Zápasník Nate Diaz sa sám prihlásil na polícii po bitke, pri ktorej uspal muža a nechal ho v kaluži krvi na chodníku
Zdroj: Getty Images/Steve Marcus
ZAUJÍMAVOSTI KRIMI MMA NATE DIAZ
Uložiť Uložené

Nate Diaz sa dostal znova do problémov.

Ako píše Guardian, známy MMA zápasník Nate Diaz, ktorý v UFC porazil napríklad Conora McGregora, sa sám prihlásil na polícii v New Orleans po tom, ako naňho vydali zatykač pre podozrenie z ublíženia na zdraví druhého stupňa po pouličnej bitke, pri ktorej zostal v bezvedomí muž menom Rodney Petersen.

Z videa, ktoré nakrútil na mieste prítomný svedok, vidno, ako Diaz nasadil Petersenovi škrtenie, zasadil mu do brucha niekoľko úderov kolenom a následne ho uspal. Muž spadol hlavou na zem, kde zostal bezvládne ležať. Polícia ho následne našla v kaluži krvi. 


Diaz je známy tým, že má čierny opasok v brazílskom džiu-džicu, z 21 výhier počas MMA kariéry ukončil až 12 práve na submisiu. Petersen následne zverejnil na Twitteri video, v ktorom ukázal zranenie na hlave. Diaz prišiel na policajné oddelenie so svojím právnikom Walterom Beckerom. 

Becker vo vyhlásení uviedol, že Diaz sa teší na predloženie všetkých faktov o tomto incidente okresnému prokurátorovi. Tie vraj jasne dokazujú, že aj Rodney Petersen je trénovaný bojovník, pričom práve on vraj agresívne prenasledoval Diaza s úmyslom vtiahnuť ho do bitky, a keď tak urobil, Diaz sa vraj len bránil. 

Petersen má ako profesionálny boxer bilanciu 1 : 0 a mal tiež šesť amatérskych MMA zápasov, pričom všetky prehral. Nate Diaz prednedávnom odišiel z UFC, kde pôsobil dlhé roky a zožal najväčšie úspechy. Najbližšie má naplánovaný boxerský zápas v Dallase, má sa uskutočniť 5. augusta. Jeho súperom bude známy youtuber a boxer Jake Paul.

Domov
Zdieľať
Diskusia