Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. novembra 2013, 17:05
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

RoboCop s ďalším výbušným trailerom

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Po nie príliš dlhom čakaní tu máme ďalší trailer pre RoboCopa a fanúšikovia sa teda môžu tešiť ešte viac. Čo nás čaká a neminie v remakeu slávneho akčného filmu z 80. rokov sa dozvieš vo videu.

K tomuto počinu režiséra Josého Padilhu už ani nemáme čo poriadne písať. Všetko podstatné ste sa dozvedeli už v predchádzajúcich článkoch, ako napríklad tu. V remakeu filmu z 80. rokov uvidíme pár odlišností, hlavne čo sa dizajnu RoboCopa týka. Snáď nepokazia príbeh a celú snímku vôbec, keďže sa mi nezdá, že by kládli veľký dôraz na kvalitu, akú by si remake tohto formátu zaslúžil. Tržby ale bezpochyby prinesie, rovnako ako každý film s robotom (Transformers, Pacific Rim, aj keď pri tomto Del Torovom diele sa dá pochybovať, Iron Man...). 

Čo sa týka hereckého obsadenia, v hlavných postavách uvidíme Samuela L. JacksonaMichaela Keatona, či Garyho Oldmana. Ako RoboCop sa predstaví menej známy Joel Kinnaman. Premiéry sa dočkáme 6. februára.

RoboCop s ďalším výbušným trailerom

RoboCop s ďalším výbušným trailerom
Domov
Zdieľať
Diskusia