Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
9. mája 2023, 15:20
Čas čítania 0:36
Martin Adam Pavlík

Jason Statham sa znova snaží premôcť obrovského žraloka malou harpúnou. Sleduj uletený trailer na The Meg 2

Jason Statham sa znova snaží premôcť obrovského žraloka malou harpúnou. Sleduj uletený trailer na The Meg 2
Zdroj: Warner Bros. Pictures
FILMY A SERIÁLY AKČNÉ FILMY HOLLYWOOD JASON STATHAM THE MEG 2
Uložiť Uložené

Druhý diel uvidíme už v lete.

Štúdio Warner Bros. zverejnilo trailer na očakávané pokračovanie úspešného akčného sci-fi hororu The Meg z roku 2018, v ktorom sa v hlavnej úlohe predstavil Jason Statham. Uvidíme ho aj v druhej časti s podnázvom The Trench. Dorazí do kín už v auguste a budeš si ju môcť pozrieť v 3D. 

Zatiaľ čo prvý diel založený na románe z roku 1999 od Steva Altena režíroval Jon Turteltaub, tentoraz si na režisérsku stoličku sadol Brit Ben Wheatley. O scenár sa postarali Dean Georgaris, Erich Hoeber a Jon Hoeber.


V takmer trojminútovej ukážke vidno obrovitánskeho žraloka, ako opäť likviduje všetko, čo mu stojí v ceste, vrátane rodiniek s deťmi, pričom jeho úhlavným nepriateľom, ktorý ho musí zastaviť, bude Statham. Pomáhať mu budú odvážni kolegovia.

Vyzerá to tak, že aj tentoraz budeš musieť v kine vypnúť mozog, keďže trailer sľubuje ďalší poriadny úlet. Tešiť sa však môžeš na šialené akčné scény, množstvo efektov a čierny humor.

Domov
Zdieľať
Diskusia