Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
7. mája 2023, 17:56
Čas čítania 0:37
Martina Havranová

Priznanie Emmy Watson: doma jej od malička dávali vodu s vínom, netušila, že alkohol je na opíjanie sa

OSOBNOSTI ALKOHOL EMMA WATSON VÍNO
Uložiť Uložené

Pitie alkoholu bolo podľa jej slov v ich domácnosti také normalizované, že keď prišla do školy, spočiatku nechápala, prečo je okolo neho taký rozruch.

Herečka Emma Watson v nedávnom rozhovore pre Financial Times priznala, že súčasťou jej idylického detstva na francúzskom vidieku bolo aj popíjanie vína riedeného vodou. Pitie alkoholu bolo podľa jej slov v ich domácnosti také normalizované, že keď prišla do školy, spočiatku nechápala, prečo je okolo toho taký rozruch, a nevedela ani to, že z alkoholu sa dá opiť. Správu priniesol unilad.com.

Emma Watson.
Emma Watson. Zdroj: Youtube/Entertainment Weekly


Alkohol sa dokonca spája aj s jej novým podnikateľským zámerom, viac ako Hollywood ju totiž začala lákať jeho výroba. Spolu so svojím mladším bratom Alexom pracuje v jeho uhlíkovo neutrálnej spoločnosti, ktorá vyrába gin s názvom Renais a jeden zo svojich kokteilov pomenoval po herečke. Značka sídli vo vinici, ktorú založil ešte v roku 1999 ich otec Chris.


Emma Watson sa rozhodla stiahnuť zo svetla reflektorov a načas odložiť hereckú kariéru. V rozhovore prehovorila aj o tom, že sa často cítila ako v klietke. Pravidelne bola totiž tvárou a hlasom projektov, do ktorých procesov realizácie sa nemohla zapájať. 

Anketa:
Pil/-a si ako dieťa nejaký alkohol?
Áno, naši mi sem-tam niečo dali.
Nie, to fakt nie.
Áno, naši mi sem-tam niečo dali.
42 %
324 Hlasov
Nie, to fakt nie.
58 %
446 Hlasov
Domov
Zdieľať
Diskusia