Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. mája 2023, 14:39
Čas čítania 0:47
Kristýna Dobiášová

Štrajk v Hollywoode: posledná séria obľúbeného seriálu Stranger Things je ohrozená

Štrajk v Hollywoode: posledná séria obľúbeného seriálu Stranger Things je ohrozená
Zdroj: Netflix
FILMY A SERIÁLY HOLLYWOODSKY ŠTRAJK HERCOV STRANGER THINGS
Uložiť Uložené

Seriál Stranger Things pozastavuje produkciu piatej série. Scenáristi seriálu bratia Matt a Ross Dufferovci vydali na Twitteri vyhlásenie, že začiatok produkcie nie je možný. Dôvodom je štrajk hollywoodskych scenáristov.

„Písanie sa nezastaví, ani keď sa začne natáčanie. Hoci sa tešíme, až začneme natáčať s našimi úžasnými hercami a štábom, počas tohto štrajku to nie je možné,“ uviedli Dufferovci. „Dúfame, že čoskoro dôjde k spravodlivej dohode, aby sme sa všetci mohli vrátiť k práci.“

Odporúčané
Na druhú sériu Wednesday si Slováci budú musieť počkať. Štrajk holywoodskych scenáristov môže ovplyvniť aj iné seriály Na druhú sériu Wednesday si Slováci budú musieť počkať. Štrajk holywoodskych scenáristov môže ovplyvniť aj iné seriály 6. mája 2023, 9:45

Zástupcovia Netflixu sa nevyjadrili, uviedol server Variety. The Hollywood Reporter píše, že zdroje síce potvrdili odloženie produkcie poslednej série, odmietli však poskytnúť ďalšie detaily. Stranger Things sú najstreamovanejším seriálom roku 2022. Medzi seriálmi, na ktoré si počas štrajku počkáš, sú napríklad Wednesday, Big Mouth alebo Cobra Kai.

Štrajk trvá už týždeň, tvorcovia chcú lepšie podmienky

Štrajk scenáristov trvá už týždeň. Tvorcovia požadujú transparentnosť sledovanosti zo strany streamovacích spoločností, zvýšenie minimálnej mzdy alebo ochranu pred používaním umelej inteligencie. Odklad sa týka aj filmov, príkladom je Blade od Marvel Studios.

Domov
Zdieľať
Diskusia