Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
6. mája 2023, 11:00
Čas čítania 3:56
Tímea Krauszová

Najpredávanejšie ázijské SPF produkty, ktoré Slováci a Slovenky milujú: toto budú tvoji najlepší kamoši počas letných dovoleniek

MÓDA KOZMETICKÉ ZNAČKY KOZMETIKA A STAROSTLIVOSŤ O KOŽU
Uložiť Uložené

Kožu si treba chrániť, lebo práve dlhodobé slnenie je škodlivé, prispieva k vráskam, škvrnám, ochabnutej koži aj vyššiemu riziku rakoviny kože. Tieto krémy ti v tom pomôžu.

Leto sa blíži a s ním aj dovolenková a výletná sezóna. Aj my si už vytvárame zásoby s krémami na opaľovanie, a aby sme ti to uľahčili, vybrali sme tie najpredávanejšie a najpríjemnejšie ázijské espéefká, ktoré zoženieš na slovenských e-shopoch. Žiadne dlhé čakanie, žiadne poplatky na colnom úrade, jednoducho objednáš a do pár dní ich máš doma.

Naše kritériá boli jednoduché: produkty majú ochranný faktor aspoň SPF 30, pochádzajú z Ázie a sú príjemné na nosenie. Neštípu oči, nezanechávajú biely povlak na koži a majú aj pridané skincare ingrediencie, ktoré sa pleti zídu.

O biznise s krásou píšeme nezávisle a kriticky. Pomôžeme ti zorientovať sa v nových trendoch, s pomocou odborníkov overujeme hacky aj nové produkty skôr, ako ti ich odporučíme, a prinášame ti aj reportáže z rôznych procedúr. Ak chceš našu tvorbu podporiť, pridaj sa do klubu Refresher+.

Bioré UV Aqua Rich Watery Essence SPF 50+

Má tekutú gélovú konzistenciu, rýchlo sa vpíja, nezanecháva biele škvrny ani na tmavej pleti. Obsahuje kyselinu hyalurónovú, extrakt z materskej kašičky a ďalšie zvlhčujúce zložky. Má výraznejšiu vôňu, ktorá však rýchlo zanikne, a na pleti ho vôbec necítiť.

Odporúčané
TOP 10 riaseniek, ktoré patria medzi najlepšie hodnotené na trhu. Za niektoré dáš len 10 eur TOP 10 riaseniek, ktoré patria medzi najlepšie hodnotené na trhu. Za niektoré dáš len 10 eur 21. marca 2024, 11:30

Bioré je jedna z najpopulárnejších japonských beauty značiek na svete. Klikni sem a prečítaj si o ďalších: nájdeš medzi nimi značky s luxusnou cenovkou, ale aj také, ktoré ti za dostupné peniaze zhydratujú pleť ako máločo iné.

Cena: okolo 19 € za 70 g

Bioré UV Aqua Rich Watery Essence SPF 50+
Zdroj: Bioré via Amazon

COSRX Aloe Soothing Sun Cream

Tento opaľovací krém s extraktom z Aloe vera je právom v rebríčku najpredávanejších espéefiek už dlho. Rýchlo sa vstrebáva a je ideálny na podráždenú, začervenanú pokožku. Upokojuje, hydratuje a vytvára ochranný povlak proti škodlivým faktorom. Aloa je známa tým, že pomáha koži udržať si vlhkosť, upokojuje, redukuje zápal a zvyšuje pružnosť pokožky.

Cena: okolo 16 € za 50 ml

COSRX Aloe Soothing Sun Cream
Zdroj: COSRX via Cosibella

CANMAKE Mermaid Skin Gel UV SPF 50+

Morská víla v názve by mohla niektorých ľudí, zrejme najmä mužov, odradiť. Ale to by bola škoda, pretože toto espéefko nelepí, je ľahké a gélové, rýchlo sa vpije a je kompletne bezfarebné, ľahko sa teda zapracuje aj cez ochlpenie na tvári. Obsahuje kyselinu hyalurónovú a arginín, takže dobre hydratuje, podporuje pružnosť pleti a v najhorúcejších dňoch ráno nahradí aj krém.

Cena: okolo 18 € za 40 g

CANMAKE Mermaid Skin Gel UV SPF 50+
Zdroj: CANMAKE via Skinlover

Neogen Dermalogy Day-Light Protection Airy Sunscreen SPF 50

Tento produkt je vhodný na mastnejšiu pleť, pomáha regulovať mazotvorbu a zanecháva hodvábnu pokožku. Okrem toho obsahuje množstvo rastlinných extraktov, ktoré upokojujú a zvlhčujú pokožku.

Cena: okolo 24 €

Neogen Dermalogy Day-Light Protection Airy Sunscreen SPF50
Zdroj: NEOGEN Dermalogy via Beautyholic

Beauty of Joseon Relief Sun: Rice + Probiotics SPF 50+

Hľa, kráľ Instagramu! Hoci práve v Kórei toto espéefko ani nebolo také populárne, v Európe a Spojených štátoch sa dostalo na číslo 1. Je to hydratačný opaľovací krém s veľmi tekutou textúrou, obsahuje ryžový extrakt, vitamín B a komplex obilných probiotík. Nelepí, nesmrdí, neštípe a najmä ti nahradí v teplých dňoch aj krém na tvár.

Cena: okolo 18 € za 50 ml

Beauty of Joseon Relief Sun : Rice + Probiotics SPF 50+
Zdroj: Beauty of Joseon via OKKA Beauty

Beauty of Joseon Matte Sun Stick SPF 50+

Pri tejto značke ešte chvíľku zostaneme. V roku 2023 predstavili aj SPF v tyčinke, ktorá je výborná na reaplikáciu. Funguje aj cez mejkap a má zmatňujúci účinok, takže nebudeš po druhej či tretej vrstve na dovolenke vyzerať ako namastený plech. Produkt vznikol v spolupráci so známym kozmetickým chemikom @glowbyramon.

Čítaj na ďalšej strane
Článok pokračuje na ďalšej strane
Strana 1 z 2
Späť
Zdieľať
Diskusia