Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. apríla 2023, 15:33
Čas čítania 0:36
Dominik Vetrák

Po 10 rokoch vývoja vychádza Dead Island 2. Po tomto vtipnom traileri s brutálnym ničením zombíkov si hru hneď kúpiš

Po 10 rokoch vývoja vychádza Dead Island 2. Po tomto vtipnom traileri s brutálnym ničením zombíkov si hru hneď kúpiš
Zdroj: Deep Silver
TECH DEAD ISLAND 2
Uložiť Uložené

Dead Island 2 sa môže stať najlepšou zombíkovskou hrou tohto roka.

21. apríla 2023 vychádza Dead Island 2, očakávaná zombie akcia v otvorenom svete vytvorenom podľa amerického mesta Los Angeles. Hráči budú ovládať postavu Sama, ktorý je imúnny voči zombíkovskej nákaze. Namiesto skrývania sa niekde v bezpečí, kým sa nedostane do rúk vedcov, musí do rúk vziať zbrane a predrať sa nebezpečnými hordami zmutovaných zombíkov.

Odporúčané
Aké hry vyjdú v apríli? Návrat zombíkovskej legendy, rytier Jedi, očakávaná PS5 exkluzivita s revolučnou fyzikou či nový Minecraft Aké hry vyjdú v apríli? Návrat zombíkovskej legendy, rytier Jedi, očakávaná PS5 exkluzivita s revolučnou fyzikou či nový Minecraft 4. apríla 2023, 16:30

Zbrane pritom nájde na každom kroku, ale môže si ich aj vyrobiť. Vývojári sa zamerali na to, aby mal hráč veľké množstvo možností, ako zombíkov zlikvidovať, a to vrátane nástrah a pomôcok v prostredí, ako napríklad vybuchujúce sudy a zelektrizované ploty. 

Okrem zábavnej hrateľnosti sa hra môže pochváliť aj pekným vizuálom a vtipnými postavami. Príbeh bude mať rôzne napojenia na jednotku, a to vrátane postavy rapera Sam B, ktorého môžeš vidieť aj v launch traileri nižšie. Dead Island 2 od štúdia Dambuster (Homefront: Revolution, Chorus) vyjde na PC, PS4, PS5, Xbox One a Xbox Series X/S už 21. apríla 2023.

Domov
Zdieľať
Diskusia