Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
12. apríla 2023, 11:06
Čas čítania 1:51
Denisa Šútorová

Ariana Grande reaguje na bodyshaming a kritiku, že je príliš chudá. Brala som veľa antidepresív, navyše som pila, hovorí speváčka

OSOBNOSTI ARIANA GRANDE
Uložiť Uložené

„Brala som veľa antidepresív a navyše som pila, jedla som veľmi zle a v skutočnosti som bola na najväčšom dne svojho života, keď som vyzerala tak, ako ma vy považujete za zdravú, ale to nebola zdravá verzia mňa,“ priznala vo videu speváčka.

So shamingom na internete sa v poslednom čase roztrhlo vrece. Kým herečka Emilia Clarke a Justin Timberlake sa nedávno stali obeťou ageizmu, Ariana Grande dnes reaguje na bodyshaming a komentáre, že je príliš chudá. Vlna kritiky a obavy fanúšikov prišli po tom, čo sa hviezda minulý týždeň ukázala na koncerte v Londýne, kde sa vybrala podporiť svojho hereckého kolegu z nadchádzajúceho filmu Wicked Jeffa Goldbluma. 

Grande sa ukázala v oversized ružovej bunde a pozornému oka fanúšika neunikli ani jej blond vlasy a bledé obočie (kvôli jej stvárneniu Glindy v spomínanej filmovej adaptácii Wicked, ktorá vychádza 25. decembra 2024). Ari však pred pár hodinami zverejnila na svojom Tiktoku video, kde reaguje na fotky paparazzov a komentáre svojich fanúšikov.

Spevácka diva sa na úvod trojminútového videa neváhala zdôveriť, že takéto vyjadrenie nerobí rada a už vôbec nie často, pretože v tom podľa vlastných slov nie je dobrá. „Len som sa chcela vyjadriť k vašim obavám o moje telo a trochu sa porozprávať o tom, čo to znamená byť videný a aké to je, keď vám je venovaná taká veľká pozornosť. Myslím, že by sme mali byť jemnejší a umiernenejší v komentovaní ľudských tiel, nech sa deje čokoľvek,“ hovorí speváčka. 

Ariana Grande reaguje na bodyshaming. Na Tiktoku zdieľala trojminútové video.
Ariana Grande reaguje na bodyshaming. Na Tiktoku zdieľala trojminútové video. Zdroj: Youtube/Sussan Mourad

„Ak si myslíte, že hovoríte niečo dobré alebo dobre mienené, nech je to čokoľvek, zdravé alebo nezdravé, veľké alebo malé, toto či tamto, sexi alebo nie, mali by sme skutočne popracovať na tom, aby sme to až tak často nerobili,“ dodáva pokojným hlasom.

Odporúčané
Najlepší manažér, najhorší človek? Kto je Scooter Braun, ktorý dostal výpoveď od Justina Biebera aj Ariany Grande Najlepší manažér, najhorší človek? Kto je Scooter Braun, ktorý dostal výpoveď od Justina Biebera aj Ariany Grande 1. septembra 2023, 12:30

„Existujú spôsoby, ako dať niekomu kompliment alebo odignorovať niečo, čo vidíte a nepáči sa vám. Myslím, že by sme si mali navzájom pomáhať a pracovať na tom, aby sme skrátka boli viac v bezpečí a navzájom sa udržali v bezpečí,“ pokračuje Ariana a neváha podotknúť, že podľa nej existuje veľa druhov krásy a veľa rôznych spôsobov, ako vyzerať zdravo a pekne. 

Ariana Grande
Zdroj: Getty Images/Robin Marchant

„Pre mňa osobne bolo telo, s ktorým ste porovnávali moje súčasné telo, tou najnezdravšou verziou môjho tela. Brala som veľa antidepresív a navyše som pila, jedla som veľmi zle a v skutočnosti som bola na najväčšom dne svojho života, keď som vyzerala tak, ako ma vy považujete za zdravú, ale to nebola zdravá verzia mňa,“ otvorene hovorí, pričom zdôraznila, že ani nie je povinná vysvetľovať takéto veci.

Dôvod, prečo sa rozhodla zverejniť svoje video a prehovoriť, je, že z otvorenosti a zraniteľnosti môže podľa nej vzísť niečo dobré, pretože nikdy nevieme, čím si niekto prechádza. „Posielam vám veľa lásky a myslím si, že ste krásni bez ohľadu na to, čím si prechádzate, bez ohľadu na váhu, bez ohľadu na to, ako sa v týchto dňoch radi líčite, bez ohľadu na to, aké kozmetické procedúry ste absolvovali. Len si myslím, že ste krásni, a chcela som sa podeliť o nejaké pocity. Majte krásny deň a posielam vám veľa lásky,“ povedala na záver speváčka.

Domov
Zdieľať
Diskusia