Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok je vytvorený v rámci mediálnej spolupráce so spoločnosťou Oktagon.
16. marca 2023, 15:00
Čas čítania 1:11

Aj tvrdí chlapi majú srdce na správnom mieste. Nový projekt Oktagon MMA to potvrdzuje

ŠPORT MMA OKTAGON OKTAGON MMA
Uložiť Uložené

Jedna z najznámejších organizácií MMA tentoraz pomáha ľuďom v núdzi.

Oktagon MMA patrí medzi najúspešnejšie športové organizácie súčasnosti v rámci celej Európy. Okrem práce na mnohých MMA projektoch či turnajoch sa pravidelne venuje aj témam, ktoré majú celospoločenský zásah. Ich cieľom je pomáhať, podporovať a vzdelávať.

Po úspešnom projekte proti šikanovaniu organizácia upriamila svoju pozornosť na charitatívnu pomoc ľuďom v núdzi. Svoje sily sa rozhodla spojiť s Donio.sk. Na tejto platforme sa konajú zbierky, ktoré pomáhajú zlepšiť kvalitu života zdravotne znevýhodnených ľudí. Do nového projektu sa môžu zapojiť aj Slováci a Česi. U nás je ambasádorom tejto iniciatívy Vlasto Čepo. Úspešný MMA zápasník sa rozhodol podporiť projekt Terapia pre Viktorku, ktorý nájdeš na webe dobročinnej organizácie Donio.sk.

zisti viac o iniciatíve

„Viktorka to v živote nemala ľahké. Narodila sa s detským autizmom, ktorý si žiada nemalé finančné prostriedky na to, aby mohla podstúpiť terapie, ktoré jej pomôžu viesť lepší život. Tento príbeh ma oslovil a verím, že osloví aj vás. Spoločne môžeme Viktorke pomôcť príspevkom do zbierky, ktorá ju priblíži k dôležitým a finančne náročným terapiám,“ konštatoval obľúbený zápasník Oktagon MMA na sociálnej sieti.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Vlastislav “ElChapo” Čepo (@vlastocepo)

Verní fanúšikovia Vlasta dobre vedia, že tému pomoci druhým na svojich sociálnych sieťach otvára pravidelne. Bojovník Spartakus Fight Gym prednedávnom pomohol aj malému Marekovi, ktorý trpí hypotóniou a autizmom. Pre Vlasta je podanie pomocnej ruky samozrejmosťou, preto bola jeho reakcia v prípade Viktorky okamžite pozitívna. 

Projekt, ktorý vznikol v spolupráci s Doniom, dostal názov V každom z nás je bojovník. K myšlienke a vízii tohto projektu sa vyjadril aj spoluzakladateľ Oktagonu Pavol Neruda: „Oktagon je príbehová organizácia, ktorá sa od začiatku riadi týmto heslom. Nemyslíme tým len boj v klietke, ale zápas každého z nás v každodennom živote, kde na človeka nemieri žiara reflektorov.“

zapoj sa aj ty

„Rozhodli sme sa spoločne podporiť tých najstatočnejších bojovníkov, ktorí našu a vašu pomoc skutočne potrebujú,“ uzatvára Neruda.

Domov
Zdieľať
Diskusia