Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. marca 2023, 11:21
Čas čítania 0:42
Adriana Královičová

HOT or NOT? Neónovo zelené čižmy inšpirované seriálom Teletubbies ťa prekvapia šialeným dizajnom aj cenou

HOT or NOT? Neónovo zelené čižmy inšpirované seriálom Teletubbies ťa prekvapia šialeným dizajnom aj cenou
Zdroj: Christian Cowan
MÓDA MÓDA
Uložiť Uložené

Šialená obuv s hlavou „Dipsyho“ pobláznila internet.

Teletubbies čižmy na podpätku vznikli zo spolupráce londýnskeho módneho dizajnéra Christiana Cowana s tvorcami legendárneho detského seriálu 90. rokov. Bez ohľadu na to, ako veľmi sme seriál ako deti milovali, topánky sú naozaj odvážnym kúskom. V limitovanej edícii Christian Cowan x Teletubbies okrem nich nájdeš oblečenie s potlačou štyroch farebných postavičiek. Ceny začínajú na sume 195 dolárov, topánky stoja 2 500 dolárov

Šialený kúsok zaujal dokonca aj Paris Hilton. „Potrebujem ich,“ komentovala pod Cowanovým príspevkom na Instagrame. 

Christian Cowan,Teletubbies,móda,topánky
Zdroj: Christian Cowan

„Keď sme sa rozhodovali, s kým by sme vytvorili spoluprácu, pri novej kolekcii, hľadali sme veľa možností. Predstavili sme si všetky seriálové ikony popkultúry. Zrazu nám napadlo, že to urobíme s Teletubbies. Na Dipsy, Laa-Laa, Po a Tinkey-Winkey sa pozeráme ako na legendy, píše Christian na Instagrame. 

Kúpiť si môžeš mikiny, tričká, nohavice aj rifľovú bundu. Neónovo zelené topánky sa pýšia hlavou „Dipsyho“. Sú vyrobené z plyšového materiálu, majú jasne zelený odtieň presne ako seriálová postavička. Kapsulová kolekcia je najnovším projektom mediálnej spoločnosti Wild Brain, ktorá vlastní detskú seriálovú reláciu. Minulý rok oslávil Teletubbies 25. výročie. 

Kúsky inšpirované seriálom objednáš na stránke značky.

christian cowan,teletubbies,móda,obuvchristian cowan,teletubbies,móda,obuvchristian cowan,teletubbies,móda,obuvchristian cowan,teletubbies,móda,obuv
Zobraziť galériu
(9)
Domov
Zdieľať
Diskusia