Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
7. marca 2023, 16:38
Čas čítania 1:18
Denisa Šútorová

FOTO: Sydney Sweeney navrhla plavky s odtlačkom svojich pier. Táto kolekcia poblázni všetkých, môžeš ju mať aj ty

MÓDA SYDNEY SWEENEY TRENDY
Uložiť Uložené

„Toto je zatiaľ naša najsexy kolekcia. Je inšpirovaná dievčaťom, ktoré nasleduje svoje srdce, a obsahuje kúsky, ktoré zdôrazňujú Sydninu úžasnú ženskosť plus sladkú romantickú auru,“ napísal na Instagrame tím Frankies Bikinis.

Hviezda Euphorie Sydney Sweeney nie je len skvelá herečka a trendsetterka, ale najnovšie aj módna návrhárka. Fanúšikom na Instagrame sa totiž neváhala pochváliť obrovskou novinkou, ktorou je spolupráca so známou značkou bikín Frankies Bikinis. V exkluzívnej kampani Love Letters by si Sydney Sweeney dokonca sama zapózovala.

Očakávaná línia bikín Sydney Sweeney x Frankies Bikinis bude na oficiálnej stránke značky dostupná v dvoch etapách, pričom prvých modelov sa dočkáme už 14. marca. Druhá časť spolupráce bude uvedená až začiatkom apríla, informuje Teen Vogue.

Sydney Sweeny pózuje v sexy kampani na vlastné plavky.
Sydney Sweeny pózuje v sexy kampani na vlastné plavky. Zdroj: Frankies Bikinis x Sydney Sweeney

Najvýraznejším modelom kolekcie, v ktorej prevláda pastelová farebná paleta, sú nepochybne jednodielne plavky s výrazným výstrihom na bruchu a potlačou ružového odtlačku herečkiných pier. Rovnako nás však zaujal aj nariasený biely komplet (trojuholníkový top a spodný diel bikín s vysokým pásom) a romantické detaily výšiviek. V kolekcii nechýba ani set s výrazným mašľovým viazaním, ktorý je ideálnou voľbou pre milovníčky tmavších farieb.

Odporúčané
Porotca z Nákupných maniačok: Slovenky sa obliekať vedia, chýba im však autentickosť. Tento módny kúsok by som zakázal (Rozhovor) Porotca z Nákupných maniačok: Slovenky sa obliekať vedia, chýba im však autentickosť. Tento módny kúsok by som zakázal (Rozhovor) 25. apríla 2024, 12:30

Kolekcia prekvapuje aj niekoľkými kúskami na denné nosenie, medzi ktorými nechýba romantická biela blúzka so širokými rukávmi a s hlbokým výstrihom. Nájdeš tam však aj čipku, extravagantné pančušky, závoj a masívne šperky. Podľa Sydney ti všetky jej modely, ako aj samotná kampaň „pomôžu nájsť tvoje najromantickejšie a najsexy ja“.

Sydney Sweeney sa spojila so známou celebritnou značkou. Hviezda Euphorie s ňou navrhla exkluzívnu kolekciu plaviek.Sydney Sweeney sa spojila so známou celebritnou značkou. Hviezda Euphorie s ňou navrhla exkluzívnu kolekciu plaviek.Sydney Sweeney sa spojila so známou celebritnou značkou. Hviezda Euphorie s ňou navrhla exkluzívnu kolekciu plaviek.
Zobraziť galériu
(3)

„Toto je zatiaľ naša najsexy kolekcia. Je inšpirovaná dievčaťom, ktoré nasleduje svoje srdce, a obsahuje kúsky, ktoré zdôrazňujú Sydninu úžasnú ženskosť plus sladkú romantickú auru,“ napísal na Instagrame tím Frankies Bikinis.

Herečka si v modeli od Frankies Bikinis zapózovala už predtým v seriáli Euphoria (epizóda o narodeninách, kde Cassie zvádza Nata ružovými plavkami s výrezmi). „V momente, keď som videla epizódu, kde má Sydney na sebe model Gemma, okamžite som si predstavila spoluprácu, kde by vytvorila modely, ktoré skutočne stelesňujú jej nádhernú ženskosť, jej dravú romantickú auru, nehovoriac o jej talente,“ vyjadrila sa zakladateľka značky Francesca Aiello.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Frankies (@frankiesbikinis)

Okrem Sydninej osobnej vízie bola inšpiráciou kolekcie Frankies Bikinis aj dovolenková atmosféra Talianska. O výsledok luxusnej kampane, ktorá vznikala v Ríme, sa postaral objektív talentovanej Sonie Szóstak. 

Domov
Zdieľať
Diskusia