Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
9. februára 2023, 9:55
Čas čítania 0:29
Dominik Vetrák

Disney oznámilo Frozen 3, Zootopiu 2 a Toy Story 5

Disney oznámilo Frozen 3, Zootopiu 2 a Toy Story 5
Zdroj: Disney
FILMY A SERIÁLY DISNEY+
Uložiť Uložené

Najväčšie animáky od Disney budú mať nové pokračovania.

Hollywoodske štúdio Disney počas štvrťročnej prezentácie oznámilo pokračovania obľúbených animovaných filmov Frozen 3 (Ľadové kráľovstvo), Toy Story 5 (Príbeh hračiek) a Zootopia 2. Staronový riaditeľ Disney Bob Iger neoznámil roky, v ktorých budú snímky premiérovať. 

Odporúčané
Bankovníctvo nikdy nebolo také sexy. Seriál Industry od HBO nás namotal viac ako Wednesday Bankovníctvo nikdy nebolo také sexy. Seriál Industry od HBO nás namotal viac ako Wednesday 7. februára 2023, 12:00

Všetky filmy majú veľmi pozitívne recenzie a v kinách zarobili dokopy miliardy dolárov. Obzvlášť na pokračovanie Zootopie čakajú fanúšikovia už veľmi dlho, keďže jednotka mala premiéru v roku 2016 a Disney až teraz potvrdilo, že na pokračovaní pracujú už aktívne. 

Zaujímavá je aj situácia s Toy Story 5. Štúdio Pixar v roku 2016 oznámilo, že od roku 2019 už nebude robiť pokračovania a zameria sa na originálne animáky. Zdá sa však, že nižšie tržby pixarovských noviniek v kinách prinútili štúdio vrátiť sa k svojej najväčšej sérii – Toy Story.

Zootopia 2
Zdroj: Disney
Domov
Zdieľať
Diskusia